Nemi erőszak miatt nyomoznak Gérard Depardieu ellen

2021. február 23. 20:17

A francia filmsztár elleni nyomozás egy három éve már lezárt ügy újranyitása miatt történik.

2021. február 23. 20:17
null

Újraindult a nyomozás Gérard Depardieu francia filmsztár ellen egy 2018 nyarán elkövetett állítólagos szexuális zaklatás és nemi erőszak ügyében. A nyomozás már 2020. december 16-án elkezdődött – közölték kedden igazságügyi források.

Két szexuális támadással vádolják Depardieu-t

72 éves filmsztár ellen 2018 augusztus végén tettek feljelentést Aix-en-Provence ügyészségén, ahol el is indították a nyomozást, amelyet később áthelyeztek Párizsba. A panaszos, a 25 éves Elodie Tuaillon-Hibon színésznő és táncosnő, aki azzal vádolja Dépardieu-t, hogy 2018 augusztusában két esetben is szexuális támadást követett el ellene a színész párizsi otthonában.

Korábban vádemelés nélkül lezárták az ügyet

Az ügyet korábban kilenc hónapi vizsgálódás után 2019 júniusban vádemelés nélkül lezárta a párizsi ügyészség, majd a panaszosnak sikerült elérnie, hogy tavaly nyáron a vádhatóság újraindítsa az előzetes vizsgálatot, amely alapján a megbízott vizsgálóbíró decemberben megalapozottnak találta a gyanút. Hervé Témime, a filmsztár ügyvédje sajnálatosnak nevezte, hogy az információ nyilvánossá vált.

Gérard Depardieu – aki szabadlábon védekezhet, de rendőri felügyelet alá került –, tagadja a vádakat.

(MTI)

Címlapképen: Gérard Depardieu, francia színész. Kép forrása: Tiziana Fabi

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
voltospultos
2021. február 24. 10:46
Pár éve volt hír, hogy Depardieu átköltözött Oroszországba. 2013.-as hír: (origo) Vlagyimir Putyin orosz elnöktől vette át az orosz útlevelet Gérard Depardieu francia színész a Fekete-tenger melletti Szocsiban - írta az Rt.com angol nyelvű orosz hírportál. A lökött azt hitte, nem fogják kiadni rá a vadászati engedélyt, ha visszamegy F o-ba?
Messzeföld
2021. február 24. 04:43
Ha egy 25 éves nő elmegy egy pasas (akár kolléga, bárki más) otthonába, mire gondol, mi fog történni? Jelmezpróba?
hlaci83
2021. február 24. 02:48
2018 augusztusában két esetben is szexuális támadást követett el ellene a színész párizsi otthonában. Színész és táncosnő... Gondolom nem fizetett előre... úristen engem megerőszakoltak ... Ezzel az a baj, hogy azok elől veszik el a figyelmet, akik tényleg kiszolgáltatott helyzetben vannak. A színész párizsi lakásán???? Még férfiként is meggondolnám, nehogy a sok pia meg drog hatása alatt megmetoozzanak. Mi tartott eddig? Eddig nem fizetett a fenyegetésekre? Félreértés ne essék, ha kényszerítette valamivel, akkor a kurva anyját. Ha nem, akkor a másiknak.
szemlelo
2021. február 23. 23:26
A hölgy pénzszűkébe került.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!