Új jobbközép közösségi média indul, a Retalk

2021. február 22. 13:26

Civil beszélgetős fórum a centrum és a jobbközép számára – így hirdeti magát a Retalk.

2021. február 22. 13:26
null

Új közösségi médiaplatform indult Retalk néven az interneten. A telefonos applikációval is rendelkező fórumon, melynek reklámarcai Dennis Praeger és Candace Owens, a centrum és a jobbközép gondolkodású emberek számára szeretnének nemzetközi fórumot teremteni. A fórum nevét Horace Walpole (1717–1797) angol politikai gondolkodó, filozófus kifejezésétől kölcsönözte, melyben a szerző arra célzott, hogy sokszor egy már konszenzust elért állítás újratárgyalása (retalk) újabb aspektusokat világíthat meg egy témában. Azért tartják a Retalk létrehozói ezt fontosnak, mert úgy vélik a Facebook és egyéb fórumok moderálási szokásai nagyban torzítják a politikai közbeszédet és a párbeszédet. 

Ezért a Retalkon alapvetően bárki nyithat témát, amiben nézeteit kedvére kifejtheti, természetesen itt is érvényesek azok az általános alapelvek, melyek a hatályos törvényel betartását kérik számon, és önkéntes moderátorok is dolgoznak a témák szűrésén, és személyes információk felfedése, fizikai erőszak szítása és törvénysértésre való buzdítás azonnali törlést eredményez. 

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
fatman
2021. február 22. 20:49
szuper
Dr. Grünfeld Ráhelné
2021. február 22. 15:03
Amennyiben nem egy újabb fehér felsőbbrenűségi, nő-és LMBTQIA+ gyülőlő platform....
Robur
2021. február 22. 13:52
Na, jobberek, itt is van cenzúra! Ehhez mit szóltok?
szemlelo
2021. február 22. 13:49
Attól tartok, ha népszerű lesz, kikapcsolják.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!