Biden nem finanszírozza tovább a határfalat

2021. február 12. 08:18

Visszavonásra került a 2019-ben kihirdetett vészhelyzet is a déli határnál. Az elnök ezzel a párizsi klímaegyezménybe való visszalépés után újabb oszlopát dönti le Trump örökségének.

2021. február 12. 08:18
null

A BBC tájékoztatása szerint Joe Biden egy csütörtöki levelében a Kongresszusnak megírta, hogy a Trump által a déli határon kihirdetett vészhelyzet alaptalan volt, és nem fog további pénzt fordítani a határfalra. Emellett arról is írt, hogy felülvizsgálatra kerül minden forrás, amelyet eredetileg az említett ügyre szántak volna.

A döntéssel kapcsolatban Jason Miller, Trump korábbi tanácsadója azt írta a Twitteren:

Biden imádja az illegális bevándorlást.”

Megmarad azonban Trump bevándorláspolitikájából, hogy a határőrök késedelem nélkül visszaküldhetik a papírok nélkül érkező bevándorlókat.

A fal megépítése Trump központi üzenete volt a 2016-os választási kampányban. Hivatali ideje alatt kb. 130 kilométert építettek meg olyan helyen, ahol korábban nem volt még ehhez hasonló határzár, illetve kb. 640 kilométernyi kerítést cseréltek le erősebb akadályra.

Összesen 70 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rókabácsi
2021. február 15. 10:25
ráült a bidére a vén bolond!
kitiltott
2021. február 14. 15:40
Szerintem a demokraták addig provokálják a dolgozó fehéreket ameddig ki nem lövik dzsóbácsit.. Aztán "kamarapartvis" Majd rendet csinál egy polgárháborúval.. Erre utaznak..
figyelő4322
2021. február 14. 04:56
Világos, hogy a Demo párt politikusai nem akarnak falat a határra. Hiszen akkor fuccsba mehetne a tervük, hogy lecseréljék a népet más, külföldről behozott szavazókkal...
kozmosz
2021. február 12. 22:47
A demokraták már ott tartanak, hogy antiszemitának állítják be Trumpot. Pedig csak elegendő, ha végignéznek a családján.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!