Barcelona újra lángokban áll

2021. február 19. 12:13

Folytatódnak a zavargások a rapper bebörtönzése miatt.

2021. február 19. 12:13
null

Egymás után a harmadik éjszaka törtek ki zavargások Barcelona utcáin egy katalán rapper bebörtönzése miatt, számol be az Euronews. Pablo Hasélt 2018-ban 9 hónapos letöltendő börtönbüntetésre ítélte egy spanyol bíróság, amiért dalaiban menekültgyilkosoknak és tüntetőverőknek nevezte a hatóságokat. Ezzel, a vád szerint becsmérelte az alkotmányos monarchiát és éltette a terrorizmust. A rappernek a múlt péntekig kellett volna jelentkeznie büntetése letöltésére. Ő erre nem volt hajlandó, és elbarikádozta magát a Lleidai Egyetem épületében. Onnan hurcolták el a rendőrök.

A csütörtök éjszakai tüntetések békésen indultak. Az indulatok azután szabadultak el, hogy megjelentek a rohamrendőrök, akiket kőzápor fogadott.

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kisgul
2021. február 19. 15:48
A tűz megöli a vírust, Ők így védekeznem, ha már nincs elég oltóanyag!
Friedrich Ferdinand von Beust
2021. február 19. 14:57
Milyen demokratikus.
Falfirka
2021. február 19. 12:33
csak így tovább nyugat. így nemhogy utólérünk benneteket, le is hagyunk. ennek egyetlen feltétele: jövőre nehogy a moslékosok nyerjenek!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!