Az Antifa hófallal blokkolta a riasztott rendőrséget Seattle-ben

2021. február 15. 08:46

A jelenetsor annyira bicskanyitogató, hogy csak annak ajánljuk a videót, akinek leesett a vérnyomása.

2021. február 15. 08:46
null

Rendőrellenes Antifa-tüntetők hófalat húztak föl a seattle-i rendőrörs garázsa elé, hogy azok ne tudjanak kiállni – írta meg a The Daily Mail Megírták: nagyjából egy tucat radikális, rendőrellenes tüntető gyűlt össze a seattle-i East Precinct épülete előtt szombaton, és egyméteres hófalat húztak fel a garázsbejáró elé, hogy ha riasztják a rendőrséget, akkor ne tudjanak kiállni az autóval.

Az antifások éljeneztek, amikor a rendőrautó nem tudott átjutni a hótorlaszon, aztán hógolyóval is megdobálták az autót. A rendőr kiszállt a kocsiból, és megpróbálta lerombolni a hófalat, miközben a tüntetőket felszólította, hogy nem torlaszolhatják el az utat. A mozgalom tagjai azt mondták, hogy csupán azért építették a falat, mert hócsatáztak egymással.

A videóból kiderül: a radikálisok visítozva és agresszívan kötekedtek a rendőrökkel, de amikor a rendőrök vissza akarták szorítani őket (hogy ki tudjanak járni a kocsival és bajba jutott állampolgárokon segítsenek), akkor azonnal felháborodtak és kikérték maguknak, hogy hozzájuk érjenek.

Kép forrása: Youtube

(Mandiner, The Daily Mail)

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
harcimarci
2021. február 15. 18:02
Ha bűnrészességgel vádolnák meg őket azokban a bűncselekményekben, amelyekhez nem tudott a rendőrség kiszállni az Antifa akciója miatt, akkor rögtön kussolnának.
Timur Link
2021. február 15. 14:57
Amíg a havat odalapátolták, mit csináltak odabent a rendőrök? Sehol egy kamera? Sehol egy ügyeletes?
Thorin
2021. február 15. 11:01
jól értettem, a szabad és rendőrmentes területre menekülő rendőrök elé falat állítottak a falellenes liberális balfaszok, mert ismét és megint és sohasem tudnak mésfél pillannatnál tovább gondolkodni?
villogókékfog
2021. február 15. 10:46
Miért nem lehet egy 5000 darabos sorozatot küldeni erre a csürhére?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!