23 évesen lett 11 gyerek anyja

2021. február 16. 20:25

A multimilliomos felesége a világ legnagyobb családját akarja megalapítani

2021. február 16. 20:25
null

Christina Ozturk és férje, a szállodatulajdonos Galip Ozturk még a férfi szülővárosában ismerkedett meg. A korkülönbség ellenére hamar egymásba szerettek és nem sokkal később össze is házasodtak.

A nász után pedig hamar meg is született első közös... Akarom mondani első 11 közös gyerekük.

Az ifjú pár ugyanis újabb közös vonásukat fedezete fel egymásban: mindketten nagy családot szeretnének. De nem ám 5-6 gyerekeset, ugyan. Mint írták, az a céljuk, hogy 105 babának legyenek ők szüleik. Félelmetes szám, azonban mint közölték a közösségi oldalukon: ezt csak hasraütésszerűen mondták. Nem tudják pontosan még mennyi lesz az annyi, de egyet biztosra mondtak: nem fognak megállni tizenegynél.

Gyermekáldás, nagyüzemben

Az ember ennél a számnál megáll, és felteszi a kérdést: „Nos, azt mégis hogyan?” A kérdés azonban a mai világban már szinte triviális, hiszen a válasz pofonegyszerű: béranyaság. Ez a módszer ugyanis Grúziában – ahol a pár jelenleg él – teljesen legális. Így vált lehetővé az is, hogy Christina a maga 23 éves korával 11 gyereknek legyen az anyja. Közülük ugyanis csak egyet szült ő, a többit béranya hordta a szíve alatt 9 hónapig.

A béranyákat a pár számára egy klinika választja ki, de ők velük egyébként semmilyen kapcsolatban nem állnak. Tesztekkel ellenőrzik azonban, hogy mi a helyzet a terhességgel, felügyelik a diétájukat és csak olyan nőt választanak béranyának, aki nem rendelkezik semmiféle káros szenvedéllyel.

Kép forrása: Instagram

 

 

Összesen 86 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ujujuj
2021. február 17. 14:13
Nincs rend. A fejében az ifjú párnak. Mondjuk ahol van pénz béranyára, ott lesz pénz szolgára is, aki segít este ennyi gyereket megfürdetni, mesét olvasni, lefektetni aludni... Fogadjunk, fel sem tudják sorolni a neveiket és a születésnapjukat sorrendben.
Akitlosz
2021. február 17. 12:37
Érdekes hobbi. Tipikusan különc milliomosoknak való.
istvanpeter
2021. február 17. 12:08
Úgy látszik, hogy a pénz nem boldogít, de hülyíteni hülyít, még hozzá nagyon komolyan.
Kettőazkilenc
2021. február 17. 11:32
Kíváncsi vagyok mennyire fog tudni odafigyelni a gyerekekre. 5 gyerekest ismerek, elég sok meló, becsülettel helytállnak a szülők, de 10+... Azon kívül nem hiszem ne lenne egy kazal árva gyerek, ha már kell sok gyerek akkor fogadott volna örökbe pár szerencsétlent, az hasznosabb lett volna.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!