11 millió illegális bevándorló állampolgárságát támogatná Biden

2021. február 16. 23:15

Egy törvénytervezet látott napvilágot, amely megkönnyítené az amerikai állampolgárság megszerzését

2021. február 16. 23:15
null

Kedden megerősítette a Fehér Ház, hogy Joe Biden támogatná azt a tervezetet, amely lehetővé tenne legalább 11 millió illegális bevándorlónak az amerikai állampolgárság megszerzését. A Fehér Ház sajtófőnöke, Jen Psaki azt mondta:

A tervezet egy 8 éves procedúra alapján adna állampolgárságot az illegális bevándorlóknak. Ebből 5 év kellene a zöld kártyához és még 3 év az állampolgársághoz. Viszont azonnal megkapnák a zöld kártyát a farmon dolgozók, a fiatalkorú bevándorlók és azok, akik fegyveres konfliktus, természeti katasztrófa, vagy egyéb ok miatt nem térhetnek vissza a származási országukba. Ezáltal ők akár 3 év alatt is megszerezhetnék az állampolgárságot.

A tervezet egyelőre bizonytalan alapokon áll. Ahhoz, hogy törvényerőre emelkedjen, szüksége lenne 10 republikánus szavazatra a Szenátusban. Megjegyzésként: a Trump elleni második közjogi eljárásban 7 republikánus már együtt szavazott a demokratákkal.

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kaltran
2021. február 17. 22:27
A batmant újra kell forgatni. A remakeben Joe Bidenre kell osztani Joker szerepét. A "mosolyán" alig kell finomítani.
Drazsé
2021. február 17. 10:36
Bakondi megszámolta: január 1-je óta 11500 migránst fogtak el!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bakondi György a Kossuth Rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában arról is beszélt, hogy a Kanári-szigetekre tavaly az azt megelőző évhez képest 900 százalékkal többen érkeztek. A szigeten ellehetetlenítik az ott élők életét. Lehet rettegni, nertársak.
balbako_
2021. február 17. 10:29
Most töltik fel a temetőből szavazókat igazival.
zakar zoltán béla
2021. február 17. 10:06
ócska, szétégett arc
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!