Kritikák szerint kifehérítették Kamala Harrist a Vogue címlapján

2021. január 11. 08:48

A világ legnagyobb divatlapjának címlapján szerepel a leendő alelnök.

2021. január 11. 08:48
null

Január 20-án iktatják be az Egyesült Államok új elnökét, Joe Bident, alelnöke Kamala Harris lesz, akit a világ legnagyobb divatlapja, a Vogue tett most a februári címlapjára – írta meg a 444. Hangsúlyozták: többek szerint is mindegyik képen világosítottak a bőrén, emiatt sokan nekiestek a lap hírhedt főszerkesztőjének, Anna Wintournak.

„Ez valami vicc?  Még a Kardashianok is több tiszteletet kapnak egy Vogue-címalp esetén Anna Wintourtól, mint a megválasztott alelnök. Szomorú ábrázolása ez egy hatalmon lévő fekete nőnek” – írta egy twitterező. A New York Postnak a retusálást tagadta a Vogue, és hozzátették, hogy a fotókat, de még a Harris által a képeken viselt ruhákat is az alelnök stábja választotta ki – írta meg a 444.

 

 

(444)

Kép forrása: Instagram

Összesen 86 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Friedrich Ferdinand von Beust
2021. január 12. 17:29
Vicces, mert nem is néger.
Saksafar
2021. január 11. 19:30
Annyira büszkék, hogy szinesbőrű alelnökük van, hogy kifehérítik a címlapon. Azért az USA-ban komoly gondok vannak a "toronyban" számtalan embernél.
flesh ripper
2021. január 11. 16:38
Egyébként, a vikingek is négerek voltak, az európai uralkodói dinasztiák és főnemesi családok is, zömében négerek, Én csak Netflix és a HBO filmek, sorozatok alapján tájékozódom, onnan tudom, hogy a viking, akkor isnéger, ha szőke lbonca és kék szeme van. Sőt vannak titkos afrikai zsenibirodalmak is, akik már most sokkal fejlettebbek, mint a fehér heteróországok lesznek 2200-banés egy hatalmas áthatolhatatlan palzma-bura védi őket a primkó fehérektől, ott minden kütyű, fegyver, jármű harmincötödik századi és minden néger szép, izmos, erős és nagyon kék szemű és mindegyiknek van Nobel-díja!
flesh ripper
2021. január 11. 16:32
Dehát, éppen ők mondják, hogy aki nigger, az nigger! Egy cseppnyi afrikai vér is Supermakivá tesz bárkit és főszerepet kaphat a Netflix- és a HBO sorozatokban.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!