A szuperbefolyásos JoJo Siwa 17 évesen coming outolt – Gandalf is támogatja

2021. január 31. 08:18

A fiatal énekesnő-youtuber-tiktoker 2020 legbefolyásosabb embereinek egyike.

2021. január 31. 08:18
null

Nemrég már LMBTQ-tagnak vallotta magát a 17 éves amerikai sztár, JoJo Siwa, de bő egy hete ennél is nagyobb lépésre szánta el magát, és feltöltött a Twitterre egy fotót, ami mellé azt írta, a pólót az unokatesójától kapta – írja a Telex. Hozzátették: a kép felért egy coming outtal, mert a pólón az állt: „a legjobb meleg unokatestvér”.

A Telex közölte: később Siwa hosszabban beszélt a követőinek arról, hogy mennyire hálás a támogatásért, amit kapott – egyebek mellett a Gyűrűk Ura Gandalfját alakító, homoszexualitását szintén nyíltan vállaló Sir Ian McKellentől is, írják.

A Telex szerint Siwa esete más, mint a hagyományos hollywoodi hírességeké, akik felnőttként, akár több évtizedes bujkálás után vállalják fel a szexuális irányultságukat. hangsúlyozták: a Time 2020-as, 100 legbefolyásosabb embert felsorakoztató listáján is szereplő Siwa csak 17 éves, ráadásul a hírt tévéműsor, vagy címlap helyett a legnagyobb természetességgel, az őt követő összesen több tízmillió, főként általános iskolás gyerekeknek tulajdonképpen szemtől szembe jelentette be – írja a Telex.

A Telex megírta: JoJo Siwa példája talán abban is segítséget nyújthat, hogy a szülők kicsit komolyabban vegyék a gyermekeik szexuális irányultságára vonatkozó jelzéseket, mondta a CNN-nek Lori Duron, aki az LMBTQ gyerekeket és szüleiket támogató szervezet, a PFLAG tagja.

Azt írják, Duron nem alaptalanul mondja ezeket: fia 13 évesen állapította meg magáról, hogy meleg, és hogy emellett nembináris a genderidentitása (azaz nem választ aközött, hogy férfi vagy nő).

„Azt hiszem, a coming outtal mindig jár egy alapvető megbélyegzés, ez egy nagyon-nagyon-nagyon ijesztő dolog. Többé már nem az. Olyan sokan elfogadóak, és olyan sok a kedves, szerető ember. Persze, mindig lesznek olyanok, akik azt mondják, hogy nem vagy normális, de ez a te normálisod” – idézte Siwát a CNN.

(Telex, CNN)

Kép forrása: Youtube-videó

Összesen 99 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mátyás01
2021. február 01. 12:10
Azt hiszem a civilizációnk a végét járja. Ahol egy nulla teljesítményt felmutató valaki ilyen nézett "sztár" lehet, ott nagy a baj. És ez attól független, hogy buzi-e vagy sem.
Borzas
2021. február 01. 11:13
Érdemes elolvasni, illetve osztani ennek a kutatásnak az eredményét mindazok között, akik azt gondolják, hogy a homoszexuális irányultság 100%-ban velünk született, megváltozhatatlan dolog. Valóságban 75 és 92% között biztosan környezeti hatások okozzák! A 444-es cikket mellékeltem direkt, bár konzervatív oldalak is lehozták: https://444.hu/2019/08/30/kis-szerepet-jatszik-csak-a-genetika-a-homoszexualitas-kialakulasaban
Friedrich Ferdinand von Beust
2021. február 01. 09:12
"tiktoker" Édes faxom mi jöhet még! Andy Warhol korában még 15 perc hírnévre gyúrtak, de ezek az evolúciós zsákutcák beérik 30 másodperccel. Egy generáció amelyik saját magát dobja szemétdombra.
scion
2021. február 01. 08:05
szerencsétlen..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!