Bosszútól félti dolgozóit a Facebook, miután letiltotta Donald Trumpot

2021. január 12. 17:20

A Facebook arra kérte alkalmazottait, hogy biztonságuk érdekében inkább ne hordjanak olyan ruhát, amellyel elárulhatják, hogy a cégnél dolgoznak.

2021. január 12. 17:20
null

„A közelmúltbeli események fényében a biztonsági szolgálat arra kér mindenkit,inkább ne hordjanak maguknál Facebookos kiegészítőket, és céges ruhát se hordjanak” – áll egy, a The Information birtokába került céges felhívásban. A portál szerint több mint 56 000 ember láthatta ezt a felhívást a cégen belül.

A Capitoliumnál történt események következtében a Facebook határozatlan időre felfüggesztette Donald Trump jelenlétét a platformon. A felhívással kapcsolatban a Facebook nem nyilatkozott.

Címlapkép: Xosé Bouzas / Hans Lucas / Hans Lucas, AFP

Összesen 77 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
senecaf
2021. január 13. 13:04
Probléma ott van, hogy a hagyományos média komolyan vette ezt a platformot, és csak a nézőszám(kattintás) számított! Én a komplett sajtó helyében "lekapcsolnám magam" a FB-ról. Aki akarja, keresse meg a portálokat direktben. A FB pedig maradjon meg a belterjes, egymás közötti idétlen csevejek világának és max a tisztán kereskedelmi cégeknek, akik fizetnek.
Aerion
2021. január 13. 11:14
Na de ez egy hőstett volt a szólásszabadság oltárán! Elbújatni a munkavállalót, amikor soha ilyen demokratikus lépés az internetes világtörténelemben még nem történt? Hát mi ez ??????
rókabácsi
2021. január 13. 11:04
ezután már mindkét oldalon állok beszarnak!mert nem tudják mikor jönnek sorra!
Teréz A Piréz
2021. január 13. 10:58
Végre egy józan gondolat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!