Több millió dollárt fizetett új férje cégének a marxoid muszlim képviselőnő

2020. december 07. 14:59

Az antikapitalista muszlim hölgy három éven belül másodszorra házasodott, miközben milliókat fizetett új férje cégének.

2020. december 07. 14:59
null

Összesen 635 ezer dollárt kapott két, a járvány miatt létrehozott cégvédelmi programban Ilhan Omar minnesotai demokrata muszlim képviselőnő férjének, Tim Mynettnek a cége, az E Street Group – írja a Daily Wire. 

A nyilvánosan elérhető adatokból az is kiderül, hogy a képviselőnő 2019-2020-as kampánya során Ilhan Omar kampánystábja 2,8 milllió dollárt fizetett ki a konzultációs cégnek, melynek vezetőjét idén vette el a politikus.

Ilhan Omarnak, aki folyamatosan muszlim viseletben mutatkozik és a Demokrata Párt radikálbalos, progresszív szárnyának a tagja, ez a harmadik házassága: 2007-es frigyét 2017-ben bontotta fel, hogy 2018-ban ismét megházasodjon; eme házasság nem tartott sokáig, mert 2019-ben már el is vált a pár; végül Omar idén vette el Mynettet, miután a médiának tagadta, hogy afférja lett volna a férfival, miközben mindketten házasok voltak. 
 

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nempolitizálok
2020. december 07. 17:23
Ez szerintem kamu muszlim lehet, olyan mint a kamu zsidó. Az is lehet, hogy nem is nő.
Megtalálta
2020. december 07. 16:07
A hülye szavazóiknak ott van Marx, nekik meg a Tőke.
Akitlosz
2020. december 07. 15:50
Van ebben a hírben valami rendkívüli, valami szokatlan, ami ennyire felkeltette a Mandiner érdeklődését? A politikusok ilyenek, így működnek. Naponta történik rengeteg hasonló a világban. A politikusok többsége azért megy politikusnak, mert kevesebb munkával több pénzt sehogyan máshogyan nem tudna keresni. A többi kevés maradék küldetéstudatos pedig kénytelen alkalmazkodni a többséghez, ha bármit is el akar érni, ahhoz támogatókra van szüksége, és támogatói akkor lesznek, ha hagyja őket közpénzhez jutni. Már csak, hogy szépen mondjam.
Da Vinci
2020. december 07. 15:40
,, Ilhan Omar kampánystábja 2,8 milllió dollárt fizetett ki a konzultációs cégnek, melynek vezetőjét idén vette el a politikus.,, Heeee????
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!