Liviu Dragnea koronavírusos

2020. december 14. 16:45

A Szociáldemokrata Párt volt elnöke az illetékesek szerint tünetmentes.

2020. december 14. 16:45
null

A jelenleg is börtönbüntetését töltő Liviu Dragnea is elkapta a koronavírust – írja a Főtér.ro. A hírportál az országos büntetés-végrehajtási parancsnokság közleményére hivatkozik, amely szerint szerint a rahovai börtön két rabjának koronavírus-tesztje is pozitív lett – ebből az egyik Dragnea. A volt PSD-elnököt átszállították a jilavai börtönkórházba, ugyanakkor az illetékesek szerint tünetmentes.

A lap emlékeztet: Dragneát tavaly május 27-én ítélték három és fél év letöltendő szabadságvesztésre a Teleorman megyei önkormányzat szociális és gyermekvédelmi osztályán kiderített rendellenességek kapcsán. A vád szerint Dragne a megyei önkormányzat elnökeként hivatali visszaélésre való felbujtást követett el, amikor arra utasította az intézmény vezetőit, hogy fiktív módon alkalmazzon két PSD-s pártalkalmazottat.

Címlapfotó: MTI/EPA/Robert Ghement

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Szvidrigajlov
2020. december 14. 18:02
Oláh? Nem kár érte. A török-francia focimeccs után a török csapat részéről valaki azt bírta mondani, hogy náluk a románokat cigányoknak tekintik. áááh...teljesen alaptalan....az oláhból romani lett ugyan, de nem javult... 10 oláh ér egy törököt és 10 török egy magyart Ezek az arányok és kész.
kisgul
2020. december 14. 16:53
Kamuznak az oláh kommunisták, így akarják kiszabadítani a főnöküket!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!