Lezavarták a magyar házaspárt az amerikai repülőgépről

2020. december 14. 09:02

Kétéves kislányuk nem akarta felvenni a maszkot, pedig mindent megpróbáltak.

2020. december 14. 09:02
null

Megaláztak egy magyar házaspárt pénteken egy amerikai légitársaság, a United Airlines egyik járatán – adta hírül az Index, a Fox News tudósítása alapján. Az esetről az édesanya, Orbán Eliz számolt be a Twitter-csatornáján, és rövid idő alatt elterjedt a közösségi médiában.

A portál azt írja, hogy a hölgy beszámolója szerint a személyzet már a beszálláskor is udvariatlan volt velük, mert a mindössze kétéves kislányuk nem vett fel maszkot. Az Index szerint a videóból jól látszik, hogy a szülők mindent megpróbáltak, de a kislány nyűgös volt, és nem szerette volna felvenni a maszkot, amit a repülőgép személyzetétől kaptak. Végül az egyik utaskísérő megkérte őket, hogy szálljanak le a gépről, amit meg is tettek.

A légitársaság közleményben reagált az esetre: náluk a dolgozók és az utasok egészsége a legfontosabb, ezért vezették be kötelező jelleggel két év felett a maszkviselést – írta meg az Index.

Összesen 180 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
confitür
2020. december 15. 17:19
Csak egy rövid megjegyzés: A maszk annyit ér a covid 19 ellen, mint a drótkerÍtés a szúnyogok ellen.
Amondó
2020. december 15. 11:14
https://www.hazipatika.com/eletmod/tudomanyos_borapolas/cikkek/a_maszkviseles_nem_vart_mellekhatasa/0200513103722 https://marieclaire.hu/szepseg/2020/04/30/maszkne-itt-vannak-a-maszkviseles-miatti-borproblemak/ https://argannatura.hu/hu/koronavirus-tippek-a-maskne-borirritacio-elkerulesere/739 https://www.notino.hu/maskne/ https://boon.hu/eletstilus/helyi-eletstilus/van-segitseg-ha-megjelent-a-maskne-4640671/ https://natics.hu/news/igy-vedd-arcborodet-a-szajmaszk-alatt-138.html https://femina.hu/szepseg/maszk-okozta-pattanasok-megelozese/ https://fmc.hu/2020/11/02/milyen-gyakran-kell-cserelni-vagy-mosni-a-maszkot/
lendvaiildiko
2020. december 15. 09:30
Beteg egy történet ez. Felelőtlennek tartom a családot (legyen magyarországi, vagy USA-beli magyar család), hogy egy annyira fertőzött országban, mint az Egyesült Államok, repülőn utazgatnak. Azzal is tisztában kellett volna lenniük, hogy az USA-ban keményebben betartják a rendeleteket, mint nálunk. Sajnos a menyem is liberális módon neveli az unokákat, azt a szót, hogy nem, ne... stb. nem ismerik. Az meg különösen beteg és az új ferde generációra jellemző, hogy az affért filmezik....
kikicsoda
2020. december 14. 23:40
A szülők valószínű hetekkel ezelőtt megváltoták a jegyet. Tudták pontosan mik a repülési szabályok. Akkor tehát volt választásuk: - Vagy nem veszik meg a jegyet. - Vagy foglalkozna a gyerekkel, és megtanítják a maszk viselésre. Például, vehettek volna neki egy gyerek maszkot, amin pl. mesefigurák vannak, amihez a gyerek hozzászokhatott volna. A szülők, ezen lehetőségek közül egyiket sem választották: - Tudták mik a szabályok és megvették a jegyet - A gyerekkel nem hogy nem foglalkoztak, de még maszkot sem vettek/hoztak neki, ami abból is látszik, hogy a gép személyzete által kiosztott felnőtt maszk volt nála illetve az apja kezében. Röviden: két felelőtlen, önmagával elfoglalt szülő nevelgeti az egyetlen gyereket felelőtlenségre és önzésre. Ennyi.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!