Az Európai Gyógyszerügynökség forgalmazásra ajánlotta a Pfizer/BioNTech-vakcinát

2020. december 21. 15:39

A forgalomba hozatalt hivatalosan az Európai Bizottság engedélyezi, a testület várhatóan rövid időn belül bejelenti jóváhagyását.

2020. december 21. 15:39
null

Az Európai Gyógyszerügynökség (EMA) forgalmazásra ajánlotta hétfőn az Európai Unióban a Pfizer és a BioNTech vállalatok által az új típusú koronavírus ellen közösen kifejlesztett oltóanyagot. Az EU gyógyszerfelügyeleti hatóságának szerepét betöltő ügynökség gyorsított eljárás keretében hozta meg döntését, amely az oltóanyag egyéves feltételes alkalmazásához adja meg a zöld jelzést. A forgalomba hozatalt hivatalosan az Európai Bizottság engedélyezi, a testület várhatóan rövid időn belül bejelenti jóváhagyását.

(MTI)

(Nyitókép: MTI/EPA/ANP/Remko De Waal)

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
VakzKommondor
2020. december 21. 19:25
Szerintem nem kell kötelező oltás Aki nem oltatja be magát, azzal irasanak egy papírt hogy nem kéri a kezelést ha megbetegszik. Természetes szelekció hülyéknek. A szuptnyik hívőkre ugyanez vonatkozik
olajfa1
2020. december 21. 19:20
Én örülök, hogy engedélyezték ezt a vakcinát, és mihelyt lehet beoltatom magamat.
Friedrich Ferdinand von Beust
2020. december 21. 18:02
Neked szüleid nem mondták, hogy hazudni csúnya dolog?
Frankie Bunn
2020. december 21. 17:40
Része vajon ennek az árnak a -80 Fokon való szállítás, tárolás ??
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!