A család az család: medvékkel

2020. december 21. 22:09

Jim és Susan Kowalczik medvemenhelyükön egy elárvult kodiak grizzlyt nevelnek.

2020. december 21. 22:09
null

Sok szülő küzd azért, hogy képes legyen kellő fegyelmet tartani otthonában. Jim és Susan Kowalczik feladata, hogy egy hatalmas, 640 kiló súlyú kodiak barnamedvét tartsanak féken tucatnyi hasonló, hatalmas fenevad társaságában. A házaspár a 9 méteres óriást medve-árvaházában gondozza, ahol életüket a sérült állatok megmentésére és szabadon engedésére áldozták. Most 11 medvével törődnek, köztük Kodiak-medvékkel, szíriai és fekete medvékkel a New York államban lévő Otisville-ben található, 100 hektáros birtokukon. Legtöbbjüket kölyökként mentették meg tenyésztési programokból vagy bezárt természetvédelmi területekről.

Több mint 30 millió ember nézte meg 2018-ban azt a videót, amelyen Jim a 26 éves Jimbot ölelgeti. Ezen túl még számos más videót is közzétett tett azóta az Orphaned Wildlife Center (Árva Vadak Központja) a YouTube-on, amelyet Jim 2015-ben hozott létre feleségével, Susannal.

„A birtokunkon 11 különböző fajú medve él. Ők részei oktatási programunknak. Életünk összes tapasztalata közül az idő, amelyet medvék társaságában töltöttünk, térült meg a legjobban. A velük való egyedülálló kapcsolatunk a végtelen bizalomon és gondoskodáson alapul. Egész életükben ismertük őket, és mindig elkötelezettek maradunk irántuk” – írják honlapukon. 

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
egyvilág
2020. december 22. 21:04
Egy tömör és (szerintem) objektív összefoglaló a homoszexualitásról: https://egyvilag.hu/temakep/051.shtml (A kisbetűt ki lehet hagyni benne.) + Egy összefoglaló írás az emberről és családról a modern társadalomban: https://egyvilag.hu/temakep/101.shtml
Akitlosz
2020. december 22. 15:33
Ennek mi az aktualitása? Ezt a videót már évekkel ezelőtt láttam. Mi a jelenlegi hír?
MayorAnna
2020. december 22. 12:10
A mandiner sajtómunkásai, a maguk mélyreható előzetes tájékozódásukkal a témában-lásd: 9 méteres 'kodiak grizzly'-amiben informálni akarják a nagyérdeműt, nagyjából egy szinten mozognak az ismert újságíró minőséggel, amit el kell viselnünk a magukat büszkén értelmiségnek valló firkászoktól. Esetünkben, se a 9 méter, se a kodiak grizzly nem lehet sajtóhiba, vagy melléütés a klaviatúrán. Ez kérem, selejt munka-a javából. Drakula!
Mich
2020. december 22. 09:35
Egy aranyos "új család", középen a picivel...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!