Újabb iszlamistát kaptak el az osztrák rendőrök

2020. november 03. 15:02

Az osztrák rendőrség őrizetbe vett egy férfit Linzben a hétfői bécsi merénylet után – jelentette az ORF.

2020. november 03. 15:02

A férfit, akiről azt közölték, hogy iszlamista, egy házból vezették ki bilincsben állig felfegyverezett rendőrök – jelentette az ORF osztrák közszolgálati adó, amely hozzátette: egyelőre nem tudni, hogy a férfi kapcsolatban állt-e az osztrák fővárosban elkövetett fegyveres támadással.    

Felső-Ausztria kormányzója és az országos rendőrfőkapitány is megerősítette az őrizetbe vételt. Thomas Stelzer kormányzó keddi linzi sajtóértekezletén közölte, hogy egy embert őrizetbe vettek, akinél házkutatást is tartottak. Az őrizetbe vételt a Cobra rendőrségi kommandó hajtotta végre "különösebb felhajtás nélkül" a bécsi ügyészség utasítására – közölte Andreas Pilsl országos rendőrfőkapitány.Tartanak a kihallgatások – tette hozzá.

(MTI)

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kopa
2020. november 03. 15:48
Egyet ? Ezreket kéne bekaszlizni.
Falfirka
2020. november 03. 15:11
szelfizzetek vele gyorsan, hogy bizonyítani tudjátok, hogy az osztrákoknak nem ellensége az iszlám. halálra ítélt barmok!
Világlátó
2020. november 03. 15:11
Ugye-ugye, Kurz-nak és Merkel Muttinak az volt a legfontosabb, hogy az FPÖ-t és Strache-t eltávolítsák a hatalomból. Pedig az FPÖ adta a belügyminisztert, aki kellő szigorral lépett fel. Azóta a Zöldekkel kormányoz Kurz, meg lehet nézni mi lett az eredménye...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!