Rémesen kínos videóval int búcsút Trumpnak Chicago polgármestere

2020. november 11. 21:42

„A tudomány visszatért, bébi.”

2020. november 11. 21:42
null

Nem akármilyen tartalmat töltött fel Twitter-csatornájára Lori Lightfoot, Chicago polgármestere. A videó elején a demokrata politikus eljátssza, hogy rémálomból ébred fel, majd homlokát fogva, ölében egy Stephen Hawking-könyvvel kijelenti: „Hála Istennek, a tudomány visszatért, bébi!” Egy földgömböt megpaskolgatva hozzáteszi: „A föld pedig gömbölyű, nem lapos.” Ezután vidám zene kíséretében egy orvosi köpenyt viselő nő magyarázza, hogy a kézmosás, a távolságtartás és a maszkviselés segít a járvány elleni küzdelemben, s ő is elmondja, hogy imádja a tudományt.

A fekete, leszbikus Lori Lightfootról a Mandiner hetilap nyugati balos városálmokról szóló cikkében olvashatnak bővebben.

Összesen 75 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Aerion
2020. november 12. 12:48
Ez csikágó polgármestere. Ki csodálkozik azon, hogy ott május óta vagy ezer embert lelőttek, tízszer ennyit megerőszakoltak és százszor ennyi helyre törtek be, lopni? Én nem. monki.
luisbathhelena
2020. november 12. 12:37
Amíg el nem olvastam azt hittem hogy ez egy faszi. De leginkább egy koraszülött marslakóra hasonlít egy harmadosztályú scifiben. (Amúgy meg nem a HETI több száz áldozatot szedő lövöldözésekkel kéne foglalkoznod? Minden pm beleértve Fenyőfát a világmegváltáson dolgozik?)
JakabB
2020. november 12. 12:36
A baloldalon csak hülyék vannak?
Dr Bubo
2020. november 12. 11:02
Chicago mai állapotát tekintve elmondhatjuk: Fejétől bűzlik a hal!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!