Orbán Viktor: Szinte semmi nem lesz olyan, mint amilyen volt

2020. november 05. 21:08

Új világrend kialakulásáról beszélt Orbán Viktor a kínai importexpón.

2020. november 05. 21:08
null

Harmadik alkalommal rendezik meg a Kínai Nemzetközi Import Expót Sanghajban a koronavírus járvány ellenére. A nyitóünnepségen Alekszandar Vucsics szerb elnök mellett beszédet mondott Orbán Viktor – számolt be az Euronews.

A magyar kormányfő megköszönte Kínának a járvány elején kapott orvosi eszközöket, és hangsúlyozta, hogy Magyarország elkötelezett a kereskedelmi kapcsolatok élénkítése mellett.

„Értjük, hogy egy új világrend van kialakulóban, és szinte semmi nem lesz olyan, mint amilyen volt. Ahogyan tudják, Magyarország a nyugati szövetségi rendszerekhez tartozik, de szoros kötelékek fűzik a kelethez, történelmileg, kulturálisan, gazdaságilag és politikailag is. Ezért nem vagyunk meglepődve azon, hogy kelet szerepe folyamatosan növekszik, egyre gyorsabb ütemben" – mondta a miniszterelnök.

(Euronews)

Összesen 118 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2020. november 09. 15:16
P.C.: KÖZLEKEDNE RAJTA NAPONTA KÉT "MÉSZÁROS LŐRINC EXPRESSZ" ÉS HÁROM "TIBORCZ ISTVÁNY INTTERCITY"....ÉS EGY ORBÁN GÁSPÁR IRÁNYVONAT....
Rick Deckard
2020. november 06. 10:25
Kínának azért megy jobban, mert ott legalább rendes diktatúra van, nem olyan silány utánzat, mint itt.
Jason Bourne
2020. november 06. 07:39
Nem emlékszem már, hogy tavaly vagy idén év elején jósolta OV, hogy a jövő már 2020-tól sötétbe borul, de nagyon úgy fest, hogy sajnos igaza lesz. Ez az év egy katasztrófa és még nincs vége.
még fokozza
2020. november 06. 07:18
30 éve járok meccsre repülővel! Eddig is így volt és ezután is így lesz!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!