Kitüntették a bécsi merénylőt lelövő rendőröket

2020. november 06. 11:56

A kitüntetett rendfenntartók a WEGA nevű különleges egység tagjai.

2020. november 06. 11:56
null

Sebastian Kurz osztrák kancellár és Karl Nehammer belügyminiszter adott át kitüntetést az osztrák WEGA különleges csoport két tagjának, akik lelőtték a bécsi terroristát. A belügyminiszter azt írta Facebook-oldalán: „Tegnap Sebastian Kurzzal együtt díjazhattam azt a két WEGA-tisztet, akik képesek voltak likvidálni az elkövetőt. A bécsi rendőrtisztek életük kockáztatásával sok ember életét mentették meg – mindannyian hálával tartozunk nekik ezért”. A bejegyzéshez Nehammer az alábbi képet is csatolta:

 

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tibesz26
2020. november 07. 09:49
szép volt fiuk csak igy tovább egyetlen muzulmán terrorista se legyen bisztonságban élyen soká a sogór swat csapata
Akitlosz
2020. november 06. 22:43
Aztán milyen kitüntetés ez? Egy kitüntetésről szóló cikkbe nem illett volna beleírni magát a kitüntetést is? Például, hogy az Osztrák Nagykereszt Kiskeresztjének a Közepeskeresztje.
Tót Ottó
2020. november 06. 19:31
Azért lapátflű odacsempészte magát a fotóra.Kemény is nagyon a csávó.Kell is mert úgy odaverhetnek hogy nem lesz kedved fotózkodni.
bpe
2020. november 06. 16:17
a baj az, h biz. fejekben allah már 4 napja kitüntette a merénylőt, egen, ezért nem lesz vége..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!