Gyulafehérvári rekord: 1 fertőzött 1 nap alatt 3-szor szökött meg a kórházból

2020. november 16. 17:45

A renitens férfi ellen végül eljárást indítottak.

2020. november 16. 17:45
null

Vasárnap három segélyhívás is befutott a gyulafehérvári rendőrségre. Az első mindjárt vasárnap reggel: hogy egy koronafertőzött beteg kapta magát és lelépett a kórházból. Nosza, a rendőrség elindult a forró nyomon és el is csípte a vírusos szökevényt, mégpedig az utcán – írja a Főtér.ro. A második hívás dél körül futott be: hogy a csavargó kedvű beteg megint olajra lépett. A rendőrök ismét a nyomába eredtek, ám ezúttal nem sétálgatás közben kapták el, hanem az otthonában.

A harmadik hívás este hét óra tájban zavarta meg a rendőröket. Ismét a már kétszeres szökevény miatt hívták őket, aki harmadszor is köddé vált. A férfit végül harmadszor is visszavitték a kórházba, aztán eljárást indítottak ellene, a járvány megfékezésének akadályoztatása okán.

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
civis72
2020. november 16. 22:24
kicsit nehéz a felfogása..végülis csak egy román
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!