Britney Spears az apja gondnoksága alatt marad

2020. november 11. 12:54

Vesztett a bíróságon.

2020. november 11. 12:54
null

Tovább húzódik az egykori popsztár, Britney Spears szövevényes ügye – az évente még mindig dollármilliókat kereső énekesnő ügyében most egy Los Angeles-i bíróság mondta ki, hogy továbbra is apja, James Spears gondnoksága alatt marad – írta meg a Telex.

Nem lép fel, amíg gondnokság alatt áll

A több nyilvános összeomláson és pszichiátriai kezelésen is áteső Britney Spears 2008 óta áll apja gondnoksága alatt, ami azt jelenti, hogy sem a vagyona fölött nem saját maga rendelkezik, se nem hozhat üzleti döntéseket. Ez kulcsfontosságú kérdés, legalábbis a keddi tárgyalás szerint, ahol Britney Spears ügyvédei elmondták, hogy kliensük fél az apjától, és amíg nem kapja vissza a jogot, hogy dönthessen saját karrierjéről, addig nem is folytatja azt, vagyis amíg az apja gondnoksága alatt áll, addig egyetlen fellépést sem vállal vagy tervez – írják.

Fotó: MTI/EPA/Jimmy Morris

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ujujuj
2020. november 12. 00:04
Nem vagyok egy pszichológus, de ez a kép önmagáért beszél. A szeme olyan, hogy Hide your pain Harry felszisszen rá, a vicsora meg mint a háromlábú kutyáé volt a csepeli gyártelepen, ami döglött galambokon élt. Szerencsétlen úgy meg van tiporva lelkileg, hogy abból soha nem áll fel, annál is inkább, mivel az ilyenek örömmel omlanak azok karjaiba, akik a legjobban kihasználják.
Bitrex®
2020. november 11. 21:57
Grétát is gyámság alá kell venni, ha betölti a tizennyolcat.
atila68
2020. november 11. 15:19
Itt tart a telex.hu. Bulvár.
Zsusztina
2020. november 11. 14:20
Szegény. Jobbulást kívánok neki.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!