Részegen esett be dolgozni a nukleáris fegyverekért felelős hadnagy

2020. október 20. 07:29

Azonnal felmentették a brit haditengerészet kötelékeiből.

2020. október 20. 07:29
null

A Brit Királyi Haditengerészet nukleáris fegyverekért felelős hadnagya, Len Louw ittasan állított be munkahelyére, az Egyesült Államokban kikötött HMS Vigilant tengeralattjáróra. A hadnagy állapotának betudhatóan egy csomag grillezett csirkét is magával cipelt a fedélzetre – írta a SkyNews. A kollégái értesítették a haditengerészetet az esetről, akik ezután felmentették a hadnagyot szolgálatai alól. A nukleáris fegyverekért felelős hadnagyot az eset után hazaküldték Skóciába, ahol már vizsgálatot is indítottak az ügyében. A hadnagy felelős volt a tengeralattjárón lévő összes fegyverért és szenzorért – írta meg az Index.

A kép illusztráció. Forrás: MTI/EPA/Makszim Sipenkov

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
mokány
2020. október 20. 23:28
Szolgálaton kívül volt ? Ittasan nem mehet a szállására ? Az ellenkezője se igaz ?
Palepoli
2020. október 20. 12:31
Szekeres Imre nyomdokaiba szeretett volna lépni? https://www.youtube.com/watch?v=qZsOZSTZ3b4
AKissLaci
2020. október 20. 11:05
Ja, Mi-24 Hindekkel a levegőben. A köd mögött meg gondolom Skócia van, hadnaggyal. Ja, nem! A köd mögött én vagyok!
B_kanya
2020. október 20. 10:28
Ha az HMS Vigilant tengeralattjáró tisztjéről szól a cikk, miért egy OROSZ KORVETT képe van kitéve? Amúgy a hadnagynagy szerelmi bánata volt: "A female officer has been accused of having sex on a nuclear submarine. Sub-Lieutenant Rebecca Edwards, in her 20s, is alleged to have had an inappropriate relationship with a crew member on board the HMS Vigilant when it was stationed in the North Atlantic." Tengerészek, nagy merészek...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!