Ötven török fiatal randalírozott egy bécsi templomban

2020. október 30. 19:42

Szétverték a berendezést, majd elmenekültek. Az eset nem kapott túl nagy médiafigyelmet.

2020. október 30. 19:42
null

Támadás történt csütörtök este a Bécs 10. kerületében (Favoriten) található Antonskirche ellen. Közel ötven török fiatal hatolt be a templomba, randalírozni kezdtek, majd felrúgtak több imapadot és a gyóntatószéket is. A randalírozók a Kurier és a Kronen Zeitung információi szerint azt is kiabálták, hogy „Allahu akbar”. A támadásról videófelvétel is készült, amin a rendőrség megállapítása szerint „délies kinézetű fiatalok” láthatók.

Mire a rendőrség a helyszínre érkezett, a tettesek elmenekültek. Az eset kivizsgálását végző Alkotmányvédelmi Hivatal szerint olyan török fiatalokról van szó, akik néhány órával korábban már a Reumann téren verekedve és petárdákat dobálva randalíroztak. A rendőrségnek eddig a csoport tíz tagját sikerült beazonosítania. Ez a fanatikus iszlamista fiatalokból álló csoport már hónapok óta szítja a feszültséget a Favoritenben.

(Kronen Zeitung, Kurier)

Kép forrása: Facebook

Összesen 104 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
eredmeny
2020. október 31. 11:12
Nos ezek a délies kinézetü és osztrák földön született fiatalokat ennyi ideig nem tudták integrálni. A multikulti AZ EU-ban sem müködik! Nem lehet erre semmi mentség, és nem kell megvárni amíg esetleg Nagyobb lesz a baj.
Mirtilla
2020. október 31. 10:16
Nyögi Allah büszke hadát Bécsnek bus , gyenge vára.
bagira
2020. október 31. 09:15
Nem lehetetlen telefonon keresztül a vendégeket váró befogadó betolakodó párti ballibsik is kapcsolatban lehetnek a terroristákkal . Terroristák telefonon keresztül távoktatást kapnak , ezért látható betolakodóknál . Minden betolakodó kiképzett terrorista magukról ezért nem adnak okmányokat.
bagira
2020. október 31. 09:08
Terroristák telefonon keresztül távoktatást kapnak , ezért látható betolakodóknál . Minden betolakodó kiképzett terrorista magukról ezért nem adnak okmányokat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!