BLM-zavargók gyújtottak fel egy vietnámi baptista templomot Philadelphiában

2020. október 29. 12:55

„Fogalmam sincs, miért támadták meg egyházunkat” – nyilatkozta Philip Pham lelkész.

2020. október 29. 12:55
null

A Pennsylvania állambeli Philadelphiában működő vietnami baptista egyház nagy veszteséget szenvedett, miután kedden este a Black Lives Matter-tüntetések és zavargások során felgyújtották a templomukat – adta hírül a breitbart. A helyi baptista portálra hivatkozva azt írták: „Philip Pham lelkész kedden este hívást kapott egy gyülekezeti tagtól, akinek barátja látta a templomból felcsapó  lángokat és az épületet körülvevő hét tűzoltóautót”. 

 

 

A lelkész azt nyilatkozta: „Fogalmam sincs, miért támadták meg egyházunkat. A tetőt gyújtották fel. Gyúlékony vegyszereket dobtak a tetőre, és a lángok átterjedtek az egész épületre, teljesen megsemmisítve azt”. A szerda esti szórványos erőszak ellenére a város nyugodtabb volt a kijárási tilalom bevezetése után – teszi hozzá a portál. A zavargásokat az váltotta ki, hogy előző nap a rendőrök lelőttek egy rájuk késsel támadó, a felszólításoknak ellenszegülő fekete férfit.

(Nyitókép forrása: Twitter)

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
az ember
2020. október 29. 21:02
Zsö szüi Philip Pham! Ez már a jakobinus terrort idézi, meg a spanyol köztársaságpártiakat, akik apácákat erőszakoltak meg, mielőtt kibelezték őket.
Aerion
2020. október 29. 18:16
Abból kiindulva, hogy EZEK nem emberek, kérdés, MILYEN jogok illetik meg őket. Bordeaux kommunista polgármestere szerint a fenyőfák jogai fontosabbak a keresztény kultúrkörhöz kapcsolódó hagyományoknál. Szerintem nekünk is hasonlóképp kelle viszonyulnunk az ő jogaikhoz. Ellenkező esetben mindössze csak megölnek minket.
szóda
2020. október 29. 18:07
Pusztítani akarnak minden értéket! Amerika észnél légy a választásokon!!!
lofejazagyban
2020. október 29. 14:39
a baptista vietnámiak ott szúrták el, hogy tanulnak és dolgoznak. Ebből látható, hogy elnyomók és rasszisták, homofóbok, stb.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!