A Sapientia EMTE Bocskai-díjával tüntették ki Szili Katalint

2020. október 03. 16:13

A díjat korábban már Balog Zoltán, Németh Zsolt és Orbán Viktor is megkapta.

2020. október 03. 16:13
null

Dávid László, a Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem rektora Marosvásárhelyen adta át az intézmény Bocskai-díját Szili Katalin miniszterelnöki megbízottnak, az Országgyűlés volt elnökének.

Az egyetem honlapján olvasható, hogy „a Sapientia EMTE Bocskai István-díját olyan személyiségek kaphatják, akik döntő módon járultak hozzá az egyetem alapításához, illetve fejlesztéséhez”.

A díjat korábban már Balog Zoltán, Németh Zsolt és Orbán Viktor is megkapta.

Fotó: MTI/Kiss Gábor

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lazio154
2020. október 04. 09:55
Emlékeztek a 2007. évi fletó elleni bizalmatlansági szavazásra a parlamentben? Döntetlen lett a titkos szavazás, és akkor felkérték a házelnököt. Döntsön , és ez mit mondott? Az ország érdekében a miniszterelnök úr -fletó- maradására szavazok. Na így maradt a nyakunkon több mint 1 évig még a bohóc, és elodázta az előrehozott választást. Az ilyeneket nem kitüntetni kell, hanem naponta szembesíteni tettével.
Mr. Black
2020. október 04. 09:34
Az árulókat mindkét oldal megveti !
szeekely
2020. október 04. 09:00
Gratula Szili Katyanak! Egyebkent az egyetlen normalis (volt) szoci. Lol
bagira
2020. október 04. 01:08
Ügyesen köpönyeget fordított, gyurcsány klán visszatérne Szili visszatáncol , nem lesz szükség rá , mert gyurcsány klán az erdélyi magyarokat megtagadta.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!