Sajtóhírek szerint ismeretlenek elrabolták Marija Kalesznyikava belarusz ellenzéki vezetőt

2020. szeptember 07. 11:13

A fehéroroszországi ellenzéki Koordinációs Tanács tagját álarcos emberek tuszkolták be egy kisbuszba, majd elhajtottak vele.

2020. szeptember 07. 11:13

Sajtóértesülések szerint ismeretlenek elrabolták hétfőn Minszkben Marija Kalesznyikavát, a fehéroroszországi ellenzéki Koordinációs Tanács tagját. A tut.by fehérorosz hírportál szemtanúkra hivatkozva beszámolt arról, hogy hétfő reggel álarcos emberek betuszkolták Kalesznyikavát egy kisbuszba, amelyen Szvjaz (összeköttetés, kapcsolat) felirat állt, majd elhajtottak vele. A hírportál szerint Kalesznyikava azóta nem válaszol a telefonhívásokra. A Koordinációs Tanács másik tagja, Makszim Znak is megerősítette, hogy nem tud vele kapcsolatba lépni.

(MTI)

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
civis72
2020. szeptember 07. 14:52
ez már csak ilyen... szegény libernyákoknak most a belorusz ellenzék seggét kell nyalni
Pierre
2020. szeptember 07. 14:33
a fideszes szelsojobb humorizalas feleledt a hirre, miszerint egy ellenzekit alarcosok elraboltak es valoszinuleg meg is kinozzak.
holder
2020. szeptember 07. 13:47
Még hogy elrabolták... Ez a portál ugyanolyan fake news-gyár lehet, mint nálunk az Origo vagy Pestisrácok.
Türelem
2020. szeptember 07. 12:46
Nem lehetett volna a többit is? Vége lenne az anarchiának.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!