Putyin: Moszkvának és Washingtonnak garantálnia kell, hogy nem avatkozik be egymás belügyeibe

2020. szeptember 25. 13:50

Az orosz elnök párbeszédet sürget a kiberbiztonságról.

2020. szeptember 25. 13:50

Oroszországnak és az Egyesült Államoknak kölcsönösen szavatolnia kell, hogy nem avatkozik be a másik belügyeibe –kezdeményezte Vlagyimir Putyin orosz elnök.

A Kreml honlapján ismertetett kezdeményezés értelmében a két országnak kölcsönösen elfogadható formában kellene szavatolnia, hogy nem avatkozik be a másik belügyeibe – beleértve a választási folyamatokat is –, információ- és kommunikációtechnológiai, illetve más éltechnológiai eszközökkel sem.

Az orosz vezető arra hívta fel az Egyesült Államokat, hogy induljon szakértői párbeszéd az információ- és kommunikációtechnológiai kapcsolatok újjáépítéséről és a kiberbiztonságról. Putyin egyúttal javaslatot tett egy globális egyezményre, amelyben a részes államok kötelezettséget vállalnának arra, hogy tartózkodnak az információs technológiai csapás elsőként való alkalmazásától.

(MTI)

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Armageddon
2020. szeptember 25. 14:42
Eddig sem avatkozott egyik sem a másik belügyeibe. Vagy mégis?
neociprióta
2020. szeptember 25. 14:07
a törpediktátor érzi,hogy hamarosan törvényszék elé állitják, ha nem Hágában akkor Oroszország valamelyik központjában, ez már csak idő kérdése, talán a covid második hulláma végleg belefullasztja ezt a zsenit a saját s.....ba...LOL
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!