A román pátriárka luxusszállodában pihent, majd adományozásra szólított fel

2020. szeptember 22. 08:57

Az ötcsillagos félixfürdői luxushotelben szállt meg az egyházi méltóság – írta meg a Főtér.ro.

2020. szeptember 22. 08:57
null

Ha valaki vasárnap délelőtt Nagyváradon járt, és nem értette, miért volt annyi forgalomkorlátozás a városban, tudnia kell, hogy az ortodox egyház ünnepséget tartott a Pece-parti Párizsban. A helyi ortodox katedrálist szentelték fel, és a hatalmas rendezvényt nem akárki tisztelte meg jelenlétével, hanem Dániel pátriárka, a Román Ortodox Egyház (BOR) feje. Az elöljárót Nagyváradon is a rangjához méltóan fogadták: nem a helyi egyházkerület lakásaiban szállásolták el, hanem egy ötcsillagos félixfürdői luxusszállodában. Miután kipihente magát, Dániel többször is adományozásra szólította fel a vasárnapi felszentelésen összegyűlt híveket – írta meg a Főtér.ro.

Fotó: Dániel román ortodox pátriárka szabadtári vízkereszti liturgiát tart a bukaresti patriarkális palota előtt 2020. január 6-án. MTI/EPA/Robert Ghement

 

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Leo3
2020. szeptember 22. 20:52
Erdélyiként mondom, hogy a román ortodox egyház(BOR) rendkívűl gazdag, mert az állam folyamatosan pumpálja hihetetlen mennyiségű pénzeket bele, miközben az ország infrastruktúráját nem építi. Nincsenek autópályák, nincsenek vasútmodernizálások és fejlesztések, nincs közútépítés, stb. Csak és kizárólag hagymakupolás ortodox térfoglalás van. Kérdezem én mi szükség szín magyar falvakban ortodox katerdálisra, ahol esetleg csak a rendőr román a családjával?
annamanna
2020. szeptember 22. 13:39
Közhelyes pornóból véres trashfilm https://444.hu/2020/09/19/kozhelyes-pornobol-veres-trashfilm
Kücsük
2020. szeptember 22. 13:38
Látom a mandinél is megvan az ügyeletes vallásellenes propagandista, aki komcsi retorikával hergeli itt a jobb sorsra érdemes népet. Gratulálok.
Robur
2020. szeptember 22. 10:46
Ilyenek ezek a csuhások.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!