Trump: Többet tettem a fekete közösségért, mint Lincoln óta bárki!

2020. augusztus 08. 16:34

Az Axiosnak adott félórás interjút az amerikai elnök.

2020. augusztus 08. 16:34
null

Az Axiosnak adott interjút Donald Trump amerikai elnök. A félórás interjúban Trumpot Jonathan Swan kérdezte a járványról, az elnökválasztásról és a BLM-mozgalomról is.

Utóbbi témához kapcsolódóan Trump elmondta, szívesen BLM-essel, de eddig senki sem kérte. Az elnök szerint a vírusig több feketének volt állása, mint valaha. Trump reméli, hogy nem igaz, hogy sok rendőr másképp kezelné a feketéket, mint fehéreket. George Floyd megölését gyalázatnak nevezte, de hozzátette, hogy a rendőrök összességében több fehér embert öltek meg. Trump kijelentette:

„Lincolnt leszámítva többet tettem a fekete közösségért, mint bárki”.

Úgy fogalmazott: a feketéknek ma jobban megy a soruk, mint az ország története során valaha. A jövőben továbbra is jó lesz, hacsak valaki, aki nem ért hozzá, el nem szúrja az egészet, és ez megtörténhet.

A teljes interjút itt tekinthetik meg.

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gyaloggos
2020. augusztus 09. 16:42
HÁT NEM is a feketékről szól ez az egész !
Pierre
2020. augusztus 09. 12:35
orban csocselekje imadja lajkolni ezt a fogyatekos szociopatat. Nem csoda, hogy barmire idomithatoak.
Pusikas
2020. augusztus 09. 10:50
Komolyan mondom nem értem az amerikaiakat, ahogy a németeket-osztrákokat sem ! Tényleg ez az alja népség a jövő számukra ? Kosz mocsok erőszak mindenütt. Nekem kell egy másik bolygó, pedig én sem vagyok angyal .
luisbathhelena
2020. augusztus 08. 21:17
Tény h a legszarabbul a demokrata városokban élnek. De annyi eszük nincs h folismerjek. Na meg a média...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!