Ronaldo állítja: motiváltabb, mint valaha

2020. augusztus 28. 10:07

„Minden erőmmel azon leszek, hogy meghódítsuk Olaszországot, Európát és a világot, és rekordokat döntsünk” – fogalmazott a 35 éves portugál játékos.

2020. augusztus 28. 10:07
null

Meg akarja hódítani a világot és rekordokat szeretne dönteni Cristiano Ronaldo, aki a harmadik idényére készül a Juventus labdarúgócsapatában.

A motivációm és az ambícióm erősebb, mint valaha” – hangsúlyozta Instagram oldalán az ötszörös aranylabdás támadó, aki „gólokról, győzelmekről, elkötelezettségről, befektetett munkáról és professzionalizmusról” is írt.

„Minden erőmmel azon leszek, hogy csapattársaim és a Juve szakmai stábjának értékes segítségével meghódítsuk Olaszországot, Európát és a világot, és rekordokat döntsünk” – folytatta a 35 éves portugál játékos. Torinóba érkezése óta Ronaldo kétszer nyert olasz bajnokságot, a Bajnokok Ligájában viszont a Juventus nem alkotott nagyot: az előző idényben az Ajax Amsterdam a negyeddöntőben, a legutóbbiban pedig az Olympique Lyon a nyolcaddöntőben állította meg.

A csapat legértékesebb játékosa ugyanakkor valamennyi sorozatot figyelembe véve 37 gólt szerzett az elmúlt szezon során, ami rekord a Juvénál. „Még magasabbra akarok jutni és szeretném, ha megvalósítanánk a céljainkat” – tette hozzá. A Juventus új edző, Andrea Pirlo irányításával kezdi három hét múlva az új bajnoki idényt, melyben sorozatban a tizedik elsőségét tervezi begyűjteni, a nemzetközi porondon pedig igyekszik az elmúlt évekbelinél eredményesebben szerepelni.

(MTI)

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
llnnhegyi
2020. augusztus 28. 15:34
Kopik gyorsan. Érzi, hogy neki már befellegzett. Szuper focista volt.
KannibálTatárÚr
2020. augusztus 28. 13:51
A Juveban nagyon rosszul kereshet. Lefogyott. Nem talál jobb csapatot?
gyaloggos
2020. augusztus 28. 13:40
IGAZ, Ronaldo ma is nagyon jó fizikai állapotban van!
gyaloggos
2020. augusztus 28. 13:39
AZÉ csak 35 éves múlott már, és ez a mai foci nem a negyvenesek felé haladók világa! EGYÉBKÉNT tényleg rekordot döntött a 37 góljával, de a Juve nem a Real, így sokkel kevesebb szó esik róla, mindezek ellenére, mint korábban! S A BL-ben ne a kupa megnyerésére esélyesek között van a Juve!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!