Lélegeztetőgépre került Júlia Timosenkó

2020. augusztus 25. 19:34

Az ukrán politikus állapota válságos, a hőmérséklete nem csökken harminckilenc fok alá, számolt be az Euronews.

2020. augusztus 25. 19:34
null

Koronavírus-fertőzés miatt lélegeztetőgépre került Júlia Timosenkó volt ukrán miniszterelnök, közölte a BBC ukrán adása megbízható forrásra hivatkozva az Euronews. Timosenkó sajtófőnöke vasárnap megerősítette, hogy a Batykivcsina párt vezetőjét Covid 19-el diagnosztizálták, és a betegség ledöntötte a lábáról. A lánya és a sógora is elkapták a vírust. Az ukrán BBC szerint a politikus állapota válságos, a hőmérséklete nem csökken harminckilenc fok alá. Lányánál és vejénél a betegség enyhe lefolyású.

Timosenko a narancsos forradalom egyik vezéralakja volt, 2005-ben lett miniszterelnök, utána az elnöki székért folytatott versenyben alulmaradt Viktor Janukoviccsal szemben. Janukovics alatt korrupciós vádakkal börtönbe került, de annak bukása után kiszabadult, két elnökválasztáson is elindult, de először Petro Poroshenko, másodszor Volodimir Zelenszkij előzte meg.

(Euronews)

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
annamanna
2020. augusztus 26. 13:16
Ugyanez ókoriul megfogalmazva: Péld 22,13 A rest azt mondja: oroszlán van ottkin, az utczák közepén megölettetném. Péld 26,13 Azt mondja a rest: ordító oroszlán van az úton! oroszlán van az utczákon!
Csomorkany
2020. augusztus 26. 05:20
Jajj, szegény! Isten óvja!
annamanna
2020. augusztus 26. 02:23
Aki kibontott hajjal szeretné látni Juliját, annak itt egy fotó a lánya esküvőjéről: https://24.hu/app/uploads/2013/07/timosenko-lanya1.jpg 15 évvel ezelőtti a fotó, a házasság csak 4 évig tartott, a vőlegényből lett exférj Sean Carr angol zenész, a menyasszonyi ruha egy Louis Vuitton-kreáció. Ahogy a fotót elnézem, akár még a mami is lehetett válóok.... nehéz eldönteni, anya és lánya körül melyik szebb, és ha Gogol Revizor c. darabjából indulok ki, akkor a férfiak nem is igen akarnak választani egy anya és a lánya között, leginkább egyszerre kellene mindkettő.
Knerten
2020. augusztus 25. 21:55
Attól, hogy a homokba dugjuk a fejünket, és nem veszünk róla tudomást, még ugyanúgy tombol, mint február-márciusban.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!