Ilyen volt Amszterdam száz éve – színesben!

2020. augusztus 28. 11:02

Újabb régi filmfelvételt színeztek ki – ezúttal az 1922-es Amszterdam életéről.

2020. augusztus 28. 11:02

Denis Shiryaev már több nagyvárosról szóló régi filmfelvételt feldolgozott, kiszínezve őket a gépi tanulás, neurális háló segítségével.

Az 1911-es New Yorkról szóló felvétel itt látható; a 19. század végi Párizst bemutató felvételek színes feldolgozása pedig itt tekinthető meg

Shiryaev egy Amszterdamot bemutató 1922-es felvételt is feldolgozott – irány az egy évszázaddal ezelőtti Hollandia!

Összesen 86 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
atila68
2020. augusztus 29. 13:27
Hát igen. Akkoriban a négerek a dél-afrikai gyarmaton a gyémántbányákban termelték a tisztességes hasznot a tisztességes holland gyémántkereskedőknek, ha már a tisztességes rabszolgakereskedelemmel kénytelenek voltak felhagyni ahogy korábban az államilag támogatott tisztességes kalózkodással.
sceptical
2020. augusztus 29. 00:05
Nem látom a füvet áruló rasztahajú niggákat! Ez valami, előre megrendezett, kirekesztő, fekete ellenes felvétel?
Zsoel
2020. augusztus 28. 22:56
Gyenyisz Sirjajev. Ne kövessük már ezt a globalista angol írásmódot, mi magyarok sokkal jobb fonetikával tudjuk átírni az orosz neveket.
ergé
2020. augusztus 28. 17:41
Ami nagyon erdekes a felvetelen, hogy mindenhol furtokben lognak a gyerekek az utcan, kisgyerekek bandaznak meg kisebbekkel teljesen szabadon a nagyvaros kozepen, mikozben gyerekek, ferfiak es nok gyakorlatilag egyenoltozetekben, egyforman neznek ki. Valami rendkivul eros kozbizalom es kozossegiseg megnyilvanulasai ezek, parosulva a polgari rendezettseggel. Ilyen utcakep ma mar sehol sem tud keszulni a nyugati vilagban, se itthon, se nyugaton, plane nem Amerikaban. Afrikaban es Azsiaban még igen - csak ott barmifajta polgari rendezettseg nelkul..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!