Egy nő szerint Bill Clinton is járt Epstein szigetén két lánnyal

2020. augusztus 01. 14:45

A nő állítja: Epstein azt mondta, a volt elnök „tartozik neki”.

2020. augusztus 01. 14:45
null

Jeffrey Epstein és állítólagos bűntársa, Ghislaine Maxwell ügyének kapcsán a bíróság olyan dokumentumokat hozott nyilvánosságra, amelyben egy Virginia Giuffre nevű nő azt állítja: egyszer látta a demokraták egykori elnökét, Bill Clintont Epstein szigetén „két fiatal lánnyal New York-ból” – számol be a Newsweek. Amikor Jack Scarola ügyvéd faggatta Guiffre-t, a nő azt állította: „Emlékszem, hogy Jeffrey-től megkérdeztem: mit csinál itt Bill Clinton az Epstein-szigeten?” Erre ő nevetett, és azt felelte: „Ő tartozik nekem.”

Azt persze soha nem mondta el, milyen szívességekkel tartozik neki Clinton” – folytatta Guiffre – „Soha nem tudtam eldönteni, hogy komolyan beszélt-e vagy csak viccelt.” A nő hozzátette: Epstein mindig azt mondta neki, hogy „mindannyian egymás zsebében vannak.

A Newsweeknek tett nyilatkozatában Clinton szóvivője tagadta az állítást, mondván, hogy a volt elnök „soha nem járt a szigeten”. A szóvivő szerint Clinton már egy évtizede nem beszélt Epsteinnel. „Jóval azelőtt megszakították a kapcsolatot, hogy a szörnyű bűncselekmények nyilvánvalóvá váltak.

Összesen 73 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zakar zoltán béla
2020. augusztus 03. 12:02
Zacskójában a szivar! Visszalő!
NewHorizon
2020. augusztus 02. 12:15
Egy nő szerint.... Virginia Giuffre-t elég silány ilyen módon titulálni, mivel ő volt az egyik kiskorú, akit Ghislaine Maxwell behálózott és Jeffrey Epsteinnel együtt szex-rabként használt. Maxwell volt az, aki összevadászta a fiatal, naív, nem erős családi hálózattal rendelkező gyereklányokat úgy, hogy model vagy masszázs terápia kitanítást, lehetőségeket igértek nekik. Zárt ajtók mögött aztán már ők parancsoltak, a megfélemlített kislányoknak nem volt sok választásuk. A cikkben lévő referenciák Virginia, az FBI-nak 2014-ben tett nyilatkozatának részleteit, töredékeit tartalmazza. Sajnos ebből rögtön kiderül, hogy az FBI tudott az egész mocskos dologról de nem tettek semmit! És ki volt az FBI nagyfőnök 2014-ben, az Obama időkben? Nem más, mint korrupt, Trump-ellenes, Clinton barát James Comey, aki 2017-ben lett menesztve, de előtte sikerült neki beindítani a Russia-gate hamis vizsgálatokat - azaz speciális kivizsgáló, Robert Mueller kinevezését, hogy Trump elnököt behálózzák. Érdekes, hogy mindig ugyanazok a szereplők bukkannak fel mindenütt és egymásnak nyújtanak védelmet - ezek (politikus és üzletbarátaikkal együtt) nem az elit, hanem bűnözők, pedofilok és paraziták. Ezért a hatalmas erőfeszítés, hogy Trumpot eltávolítsák, egyre több bűncselekményük kerül elnöksége alatt nyilvánosságra.
adonyi29
2020. augusztus 02. 10:38
Bill nemismeremeztanőt Clinton nyilván nem járt a szigeten... Az ki látta, hogy hogy nyalogatta a száját, amikor Trump felesége az elnöki eskütételre? A felesége igen, árról is van felvétel.... Ezt a csávót nagyon sokan nagyon jó elnöknek tartják/tartották és közben nem értik, hogy mi a baj a USAval
pumuklik
2020. augusztus 02. 09:17
Billy szeretett szopatni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!