A lengyel elnök megkoszorúzta az LMBT-aktivisták által kifigurázott Jézus-szobrot

2020. augusztus 07. 14:18

A varsói Krisztus-ábrázolást a múlt héten „díszítették fel” az elnök ellen tüntető aktivisták.

2020. augusztus 07. 14:18
null

Ahogy korábban megírtuk, három embert helyeztek vád alá és tartóztattak le Varsóban, mivel szivárványos zászlókkal „díszítettek” fel köztéri szobrokat, köztük egy varsói Jézus-szobrot is. A lengyel rendőrség emlékmű meggyalázásával és vallásos érzület megsértésével vádolja a tüntetőket. ”

Összesen 45 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2020. augusztus 09. 23:57
Bezzeg ezek a szivárványosak TEHERÁNBA' NEM MERNEK MENNI, MERT OTT MEGZABÁLTATNÁK VELÜK A KIVÁGOTT SEGG-, ÉS PICSANYALÓ NYELVÜKET.
szóda
2020. augusztus 07. 19:17
Korrekt, így kell ezt!
Akitlosz
2020. augusztus 07. 18:33
Christ ist erstanden https://www.youtube.com/watch?v=PxpPQZWwqq0
lendvaiildiko
2020. augusztus 07. 18:23
Nem koszorúzni kell! Alkalmazni a törvényt, vallási jelképek, mások hitének gyalázása miatt tömlöcbe kell zárni őket. Arra azonban ügyelni kell majd, hogy a biológiailag férfinak született embereket a női börtönbe zárják, a biológiailag nőnek született embereket a férfiak közé kellene bezárni. Amúgy pedig úgy kellene reagálni a keresztényeknek, mint a muzulmánoknak, midőn gyalárták a Prófétát. ENSZ határozatban és Emberjogi Nyilatkozatban kellene tisztázni: emberiség elleni bűn az, ha valaki közösségek hitét gyalázza....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!