Tüntetők közé hajtott egy autó Seattle-ben

2020. július 04. 19:54

Egyelőre két súlyos sérültről tudni.

2020. július 04. 19:54

Két nő megsérült, amikor egy autó tüntetők egy kisebb csoportja közé hajtott az amerikai Seattle városában, egy lezárt autóúton. Az esetről készült felvételeken látni, hogy az autó nagy sebességgel érkezett, és telibe talált két tüntetőt péntek késő éjjel – írja a BBC nyomán a 444.hu.

A cikkből kiderül: az egyik áldozatot életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba, és a másik nő is komoly sebesüléseket szerzett. Az eset helyszínén egyébként le volt zárva az út, éppen egy szombatra bejelentett demonstráció miatt. A gázoló autó sofőrjének kettő, az utat lezáró kocsit is ki kellett tehát kerülnie. A 27 éves, helyi lakos sofőrt őrizetbe vették, de a rendőrség közleménye szerint még nem nem igazolódott, hogy szándékos támadás történt. 

Ahogyan arról mi is folyamatosan hírt adtunk, az amerikai városban egymást érik a tüntetések George Floyd májusi halálát követően. Az események csúcspontján városfoglalók vették át a hatalmat a település egy része felett, ahol autonóm területet alakítottak. A zónát két nappal ezelőtt számolták fel, erről ebben a cikkben írtunk.

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ginacica
2020. július 05. 09:46
A háború: béke A szabadság: szolgaság A tudatlanság: erő A fasizmus: ANTIFA (Orwell bővített)
Dominium Magna Hungaria
2020. július 05. 08:24
A két nő lezbi volt, a sofőr néger. Egy kávét legyenek szívesek, egy cukor, tej.
ginacica
2020. július 05. 00:09
A gázoló afroamerikai volt, az úton bóklászó hölgyek fehérek. Azért mentek oda, hogy bekerüljenek a hírekbe. Sikerült.
zrx8
2020. július 04. 23:39
remélem, az autó nem sérült komolyan
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!