Lopez rendőr megmondja a tutit a tüntetésekről

2020. július 02. 10:23

A tüntetők a rendőrség jelenlétét kérik, hogy tüntethessenek a rendőrség ellen.

2020. július 02. 10:23
null

Lopez rendőr egy Youtube-videóban közli, hogy szereti a tüntetéseket. Még akkor is így van, mondja, ha azért vonul ki az utcára a tömeg, hogy a rendőrség anyagi forrásainak megvonását követelje. Azt persze érdekesnek találja, hogy a tüntetők a rendőrség jelenlétét kérik a biztonságuk érdekében, de ezen túlteszi magát. S Lopez rendőr mindezt haláli nyugalommal, mosolyogva mondja bele a kamerába.

(Mandiner)

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vallasz Vilmos
2020. július 03. 10:10
Abszurd.
Agrippa
2020. július 03. 08:14
"Elnyomnak! Segítség, elnyomnak! Látta, hogy elnyomott, maga látta, ugye?"
néhai Ch.Pilot
2020. július 03. 00:03
Lopez rendőr nyilván nem a dolgok sűrűjében volt bevetve, ahol egy nagydarab nigger a fejére ülhetett volna, vagy lelőhette volna. Lopez rendőrön látszik, hogy nem fogja fel a helyzet komolyságát, hogy a hazája szétveréséről van szó. Lopez rendőr éppen olyan hülye, mint a tüntető, és a nemtüntető agymosott, lusta, konzumidióta ámerikai átlagpógár. United States of Animals
Akitlosz
2020. július 02. 21:40
Szerintem rendőrként egyenruhában, munkaidőben csak a tényekre szorítkozhat. Nem minősíthet, nem formálhat véleményt. Az kiderül így is a tényekből.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!