Élő adásban rabolták ki a CNN riporternőjét

2020. július 01. 15:01

A CNN brazíliai tudósítóját egy késsel fenyegetőző férfi támadta meg.

2020. július 01. 15:01
null

Élő adásban volt a CNN egyik riporternője, amikor egy késsel fenyegetőző hajléktalan kirabolta – adja hírül a LadBible című brit lap nyomán a 24.hu.

Bruna Macedához akkor lépett oda a középkorú férfi, amikor a CNN Brazília riportere éppen az utóbbi napok nagy esőzései miatt megáradt Teté folyóról tudósított Sao Paulóból. A feltehetően hajléktalan férfi késsel kényszerítette a nőt arra, hogy odaadja mindkét telefonját.

Ekkor a stúdióban a hírolvasó beszélt, de a képernyőn a jelenet első része is látszott. Az operatőr azonban gyorsan kapcsolt, és egy üres utcaképet kezdett mutatni. Mire Macedo újra képernyőre került, a rabló elmenekült.  A CNN közölte, hogy Bruna Macedo épségben visszatért a stúdióba, és a rablás során nem sérült meg. A támadót egyelőre nem fogták el, azóta is keresi a rendőrség.

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Csomorkany
2020. július 02. 06:38
Két telefonja volt, a hajléktalannak meg egy se! Most helyreállt az igazságosság, mert a hajléktalan nyilvánvalóan azonnal eladta. Így a világ egy kicsit jobb, egyenlőbb hely lett. Hurrá!
Budai Katalin
2020. július 02. 05:54
"2001-ben került a Külügyminisztériumba............2017-ben Limában nagykövet." Ezek szerint 16 éven át jó volt Medgyessynek, Gyurcsánynak, Bajnainak is.
Akitlosz
2020. július 02. 05:16
Brazíliában az ilyen rablások mindennaposak. De mert most amerikai az áldozat ráadásul CNN riporter, ezért vált hírré.
Gyéressy Károly
2020. július 01. 18:48
És az operatőr mit csinált?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!