Nagy-Magyarország térképpel lendítenék fel a román turizmust

2020. június 05. 14:13

Románia, fedezd fel újra önmagad! – olvasható a kampány jelmondata, a háttérben egy Nagy-Magyarország térképpel.

2020. június 05. 14:13

A koronavírus miatti leállás a román gazdaságnak sem tett jót, ott is főleg a turisztikai ipar sínylette meg a járványt. Ennek ellensúlyozására egy rövid imázsfilmet készítettek, amelyben az országban található látványosságokat népszerűsítik, köztük számos erdélyi helyszínnel. A Főtér szúrta ki, hogy az alapjáraton semmi különöset nem mutató imázsfilm az utolsó képeken elég nagy meglepetést tartogat. Ezen egy hó borította hegycsúcsot láthatunk, jobban mondva a hegycsúcsról a néző szeme elé táruló csodálatos tájat.

Az előtérben egy kettős kereszt látható – ami még nem annyira feltűnő, bár a magyar címerben látható keresztet idézi. Ha viszont jobban szemügyre vesszük a képet, a kereszten Nagy-Magyarország térképét is láthatjuk. Valamint egy piros-fehér-zöld nemzeti színű szalagot.

És ekkor jelenik meg a kampány jelmondata is a képen: Románia, fedezd fel újra önmagad! – buzdítanak lelkesen a Nagy-Magyarország térképpel. A reklámfilm végén feltüntetik a megrendelőket is, köztük a Tarom légitársasággal és a Román-Amerikai Alapítvánnyal.

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
annamanna
2020. június 09. 04:41
Azóta valószínűleg összetörték, összedobálták: https://www.vadhajtasok.hu/2020/06/07/vandalok-jartak-a-madarasi-hargitan-szanaszet-hevertek-a-fakeresztek-a-kopjafak-es-a-zaszlok-fotok/
mustarharmas
2020. június 08. 14:35
Már az is baj, ha ők maguk is rájönnek az igazságra?:)))
Hattori
2020. június 07. 20:30
a yt hozzászólások le vannak tiltva... :D :D :D észlelték a problémát, de hát ez van. igazából nem tudom eldönteni, hogy lájkoljam, vagy sem... az emberek sem tudják, mert döntetlenre áll a dolog a yt-on.
Aerion
2020. június 06. 19:31
Kinézem belőlük, hogy összekeverték nagyromániával.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!