Kifosztották az üzletét a black lives matter jegyében

2020. június 09. 07:47

A tüntetőknek a zsákmányra, pénzre volt szükségük, ahelyett, hogy dolgoznának, állítja a kétségbeesett nő.

2020. június 09. 07:47

Egy Bronxban élő afroamerikai nő dühösen nyilatkozik az rt.com munkatársának arról, hogy a tüntetők szétverték azt az üzletet, ahol ő dolgozik és amelynek résztulajdonosa. Sírva kiabálja, hogy „nézd, mit tettek”, s arra panaszkodik, hogy egész éjjel takarítania kellett. Arra utal, hogy a fekete életek valóban számítanak (black lives matter), de ő is fekete, akit kifosztottak. Majd kijelenti, hogy a tüntetőknek a zsákmányra, pénzre volt szükségük, ahelyett, hogy dolgoznának.

(rt.com)

 

Összesen 74 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mátyás01
2020. június 09. 16:57
Ha jól emlékszem már a francia forradalom is hasonlóan csinált volt, ahol több százezer parasztot is kegyetlenül lemészároltak, pont azok akik állítólag az ő szabadságukért küzdöttek. Aztán szépen egymást is elkezdték kinyírni. Itt ugyanezt a forgatókönyvet látjuk, csak egyelőre szerencsére jóval kevésbé véres változatban és sokkal kevesebb áldozattal. A csinált forradalmak több, mint 200 éve egyazon forgatókönyv alapján készülnek. Arab tavasz, Majdan, Török puccskísérlet stb. De nálunk is próbálkoztak a tv székházzal, illetve most ugye Trumpon van a sor. Vajon kik ezek, akik állandóan ezzel a trükkel takarítják el az útból az ellenlábasaikat?
civis72
2020. június 09. 13:15
hahahaha... milyen lenne már ha valamelyik ligetvédő koszlidérc a BLM nevében kirabolná Tordai Bencét ...mekkorát röhögnék :))))))))
makapaka2
2020. június 09. 13:06
A magyar antifák is élveznének egy hasonló fosztogatást.
héttörpe
2020. június 09. 11:26
Neki is el kell fogadni, hogy jogos felháborodás miatt fosztották ki a boltját. A szolidaritás mindenkire nézve kötelező, rá különösen az. Egyébként meg ez a nő nem is fekete, csak szeretne az lenni. (#ironia_alert)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!