Fegyverrel vonult ki a tüntetők ellen egy amerikai ügyvédpár

2020. június 29. 16:44

A házaspárt és fegyvereiket videóra is vették.

2020. június 29. 16:44

„St. Louisban nemrég a rendőrség anyagi forrásainak elvételét követelték többen, mire a polgármester, Lyda Krewson állítólag közzétette az ezt kérvényezők névsorát” – írja az Index. A portál arról is tájékoztat, hogy a Daily Mail szerint vasárnap mintegy 300 fő indult Krewson háza felé, hogy a lemondását követeljék, és úton odafelé elhaladtak egy ügyvédpár, Mark és Patty McCloskey műreneszánsz palazzója előtt is. A házaspár ekkor fegyverrel vonult ki a ház elé.

A házaspárt és fegyvereiket videóra is vették:

 

Összesen 132 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Túlkébzett paraszt
2020. július 02. 13:13
Szeretem a Mandit, de a Napiszar ezúttal jobban feldolgozta az esetet: http://www.napiszar.hu/showPost/Torzitas_hirhamisitas_csusztatas_ (Klikk a linkre, utána megkérdi, vagy-e 18 éves. OK-zd le, de utána a főoldalra dob. Viszont ha másodszor is a linkre klikkelsz, akkor megkapod a cikket.)
olajfa1
2020. június 30. 14:03
Ezt így kell csinálni! A saját tulajdont saját maguknak kell megvédeniük!
Zsolt75
2020. június 30. 10:59
Ezeknek annyi. Éjjel égni fog a kégli.
ujujuj
2020. június 30. 10:02
Ahogy az a nő fogja azt a pisztolyt, arról süt, hogy soha nem járt a lőtéren. Puszta véletlen, hogy eltalálta, merre kell álljon a cső. Innentől két lehetőség van: vagy végtelenül kétségbeesett, vagy tényleg a színházi előadás része, hogy "ezek a szemét fehérek fegyverrel várják a békés csokikat". Ez utóbbira tippelek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!