BLM-aktivista: rasszista propagandának számít Jézus fehérként történő ábrázolása

2020. június 24. 13:59

A Jézus szobrokat is le akarja döntetni Shaun King – írta meg a Hír TV.

2020. június 24. 13:59

Az aktivista szerint ugyanis a Megváltó fehérként történő ábrázolása nem más, mint rasszista propaganda. A baloldali aktivista azzal a felhívással állt elő, hogy pusztítsák el a templomokat, illetve az összes Jézust ábrázoló szobrot, mert ezek mind a fehér felsőbbrendűséget hirdetik. King még tovább ment és közösségi oldalán azt is írta, hogy le kell szedni az összes olyan falfestményt és festett ablakot is amely a fehér Jézust, vagy az édesanyját, esetleg a fehér barátait ábrázolják. Az aktivista egyébként éveken keresztül fekete bőrű férfinak vallotta magát, miközben számos bizonyíték van rá, hogy valójában fehér – közölte a Hír TV.

 

Összesen 125 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
LittleGreg
2020. június 25. 18:56
Nem ártan szólni neki, hogy ő inkább fehér, mint fekete. Alig van neki valami halvány barna árnyalata.
peter.jordanson
2020. június 25. 17:20
Nyugati a reklám, Magyar a nóta, A TV előtt a sok idióta Bármit elhisz: Lehet néger Jézus, élő Elvis! Kíváncsi vagyok, mikor lesz a Tankcsapda is fehérfasiszta!
fbandus
2020. június 25. 00:18
Ha tovább visszük a gondolatmenetét, akkor már a fehér létezésünkkel mi is rasszisták vagyunk... Ki és mikor fogja megállítani ezt az elmebajt? Csak nehogy késő legyen!
Crusader
2020. június 24. 21:34
Tombol a sátán... mindenhol a fehér, kereszténycivilizációra tör. Gyilkolja, rombolja, gúnyolja. Minnél jobban gyűlölnek minket, annál erösebb a hitem Jézusban.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!