A vígjátékszínész filmjeit csak az nézheti, aki egyetért vele

2020. június 07. 12:07

Az AllLivesMatter nevű mozgalom követőinek szólt be Seth Rogen, mert szerintük nem csak a feketék élete számít – írta meg az IGN.

2020. június 07. 12:07

A múlt héten történt tragédia nem az első hasonló eset volt Amerikában, így az ország afroamerikai lakossága és a velük szolidaritást vállalók egy emberként lázadtak fel, illetve vonultak utcára a rendőri brutalitás és a rasszizmus ellen. A játék- és filmkultúra számos híressége, képviselője fejezte ki együttérzését, egyes lapok a tegnapi napon szolidaritásból még el is hallgattak, sőt videojátékos eseményeket halasztottak el. A #BlackLivesMatter mellett állt ki Seth Rogen (Az oroszlánkirály, A katasztrófaművész) is, ám belekeveredett egy vitába, amelynek következtében elég radikális kijelentéseket tett – közölték.

Hozzátették: a vígjátékszínész Instagramon tett közzé egy posztot, amelyben tudatta követőivel, hogy akik szerint a #BlackLivesMatter kifogásolható és a létjogosultsága megkérdőjelezhető, azok nyugodtan hagyjanak fel a követésével. Időközben azonban megjelent egy #AllLivesMatter nevű mozgalom, amelynek képviselői hallatták is a hangjukat Seth Rogen bejegyzése alatt.

Szerintük hiba, hogy csak a feketék életének értékét hangsúlyozzuk, és egyébként is a rendőri brutalitást bemutató videókban általában csak a történések második felét ismerjük meg, azt nem, hogy az áldozatként reprezentált afroamerikai mit követett el, és hogyan viselkedett. Tehát az #AllLivesMatter követői szerint a #BlackLivesMatter éppen az egyenlőtlenséget erősíti a feketék javára és a fehérek kárára. Na, Seth Rogen erre rágott be még inkább.

Húzzatok a p*csába!” – írta Seth Rogen az #AllLivesMatter-kommentelőknek – „Nem érdemlitek meg, hogy a filmjeimet bárhol is megnézzétek. Ne nézzétek a sz*rjaimat!” És később még cifrábbakat is írt, egyesek Twitteren még válogatást is csináltak Rogen sh*tben és f*ckban gazdag kirohanásaiból. A színész egyébként nemcsak szóban, de adományokkal is segítette a #BlackLivesMatter mozgalmat, például néhány őrizetbe vett tüntető óvadékának kifizetését szorgalmazta – írta az IGN.

(kép forrása: IGN)

Összesen 55 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
brekker
2020. június 09. 01:44
Végre nem kell kényszeredetten röhögni szar vicceken.
annamanna
2020. június 08. 17:36
"Seth Rogen (Az oroszlánkirály, A katasztrófaművész)" Hát ezt az életművet könnyű lesz kihagyni :DDDDD
Nuttika
2020. június 08. 13:08
Wikipediáról egy kis adalék erről a csudálatos emberrről: "Aside from being an actor, Seth Rogen has also created a Cannabis brand in the city of Toronto, Ontario, with his best friend Evan Goldberg." Nyugi, nem fogom nézni a szarjaidat. (Szívesen kicsillagoztam volna, de a mandi nem engedi.)
1000bocs
2020. június 08. 13:04
Egy újabb balfasz, aki annyira elszállt magától hogy azt hiszi ő tesz nekem szivességet hogy fizethetek a filmjéért, és ez feljogosítja a véleményterrorra is. Namost ennek a nyominak a filmjei még az amerikai piténél is szarabbak, tehát még az illegális letöltést sem érné meg, nemhogy a mozijegyet. Másrészt még azokn színészek véleményére sem vagyok kíváncsi életvezetési vagy politikai kérdésekben, akik valóban jók és tettek le valamit az asztalra.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!