Megint eltűnt a nyilvánosság elől Kim Dzsongun

2020. május 22. 17:20

Újrakezdődtek a találgatások az észak-koreai diktátor állapotával kapcsolatban.

2020. május 22. 17:20

Dél-Korea szorosan figyelemmel követi a helyzetet, minthogy Kim Dzsong Un észak-koreai vezető ismét csak három hete nem jelent meg a nyilvánosság előtt – tudatta a szöuli újraegyesítési minisztérium pénteken.

Kim utolsó nyilvános szereplése május 1-én volt, miután előtte húsz napon keresztül nem adott magáról hírt. Nem jelent meg például azon az ünnepségén sem, melyet nagyapjának, a népi Korea alapítójának születésnapi évfordulóján rendeztek, így találgatások keltek szárnyra világszerte egészségi állapotának válságosra fordulásáról, mi több, haláláról. Azóta ismét mintegy három hét telt el, és a spekulációk is újrakezdődtek.

Az illetékes hatóságok közelről figyelik az eseményeket” – közölte a dél-koreai újraegyesítési minisztérium szóvivője, hozzáfűzve, januárban is volt olyan, hogy Kim Dzsong Un huszonegy napra eltűnt a nyilvánosság elől.

(MTI)

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tiszafa
2020. május 24. 14:28
Lehet, hogy zugivó?
Pandaka pygmaea
2020. május 23. 07:56
Szerintem Tunya rejtegeti. Ott digdossa a szentélyében őt is, ahol Kádár koponyájához szokott fohászkodni, Szebb Jövőt! remélve.
szavaztam
2020. május 22. 23:41
fake news nem lesznek választások a közeljővőben igy nem kell mindennap szerepeljen a fészbukon :)
3M..
2020. május 22. 21:52
Minden egyes perc, amit megbízható forrás nélkül Csoszon vezetőjének holléte tudtán kívül töltünk, örökkévalóság és gyötrelem a magyarság számára. Kim Dzsong Un, a Hunok első számú vezetője. Nem teheti meg, hogy nem vezet és kétségek közt tart minket! Csak a Nemzet! Szebb Jövőt!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!