Anya ölt anyát a leszboszi menekülttáborban

2020. május 23. 10:18

Afgán nő gyilkolt egy elfajult vita során – számolt be az ERT görög rádióadó szombaton.

2020. május 23. 10:18

A feltételezett elkövető az incidens követően elmenekült, de szombatra virradóra elfogták. A rendőrség úgy tudja: a gyilkosság kiváltó oka az volt, hogy a szomszédos sátrakban lakó asszonyok gyerekei összevitatkoztak. A hatóságok mindkét családot áthelyezték – közölte a Politikalesvos helyi hírportál. A túlzsúfolt móriai menekülttábor lakói között mindennaposak a viták. A 2757 férőhelyes táborban és környékén legfrissebb becslések szerint mintegy 17 ezren élnek. Segélyszervezetek évek óta követelik a tábor felszámolását és az ott élők emberibb körülmények közötti elhelyezését.

(MTI)

(kép forrása: www.parameter.sk)

 

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hesperia
2020. május 23. 16:46
Menjenek haza mind. Afganisztánba, meg ahonnan még jöttek. Egyszerűen nincs más megoldás. Ez az egy a megoldás, semmi egyéb nem az, csak a probléma fokozása. Tudom, ez így rettenetesen kegyetlen, de hát ez az igazság.
Senki Alfonz
2020. május 23. 13:32
És milyen két anya? Milyen méret, saválló, rozsdamentes, önzáró, KORONÁS, tönk, vak, zsák, hengeres, metrikus, hüvelykes, menetemelkedés, menettípus, balmenetes, vékony, alátétes, hatlapú, négyzetes, stb.?? Semmit nem tudunk a két anyáról!!! És ha az egyik meghalt, akkor "ANYA CSAK EGY VAN!".
Bitrex®
2020. május 23. 11:55
A szállodák úgyis nyitni akarnak, szét lehet osztani őket. Nem lehet ilyen embertelen koncentrációs táborokban fogva tartani őket. Még a végén traumatizáltak lesznek.
Bitrex®
2020. május 23. 11:32
A másikat meg sterilizálni kellene, biztos ami biztos.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!