A román miniszterelnök elültetett egy már elültetett fát

2020. május 25. 15:53

Nem jött zavarba Ludovic Orban, amikor kiderült: nincs mit ültetni.

2020. május 25. 15:53

Nemrég ünnepelte 145. születésnapját a román Nemzeti Liberális Párt. Ennek apropóján a párt vezetése az országnak több miniszterelnököt is adó, Erdély elszakításában is komoly szerepet játszó Brătianu család Argeş megyei, Ştefăneşti-en álló egykori rezidenciájába utazott, hogy felavasson egy múzeumot.

A Főtér beszámolója szerint az eseményen egy rendkívül unalmas miniszterelnöki beszéd hangzott el, de aztán Ludovic Orbannak sikerült emlékezetessé tenni saját szereplését. Az esemény szervezői ugyanis azt találták ki, hogy Orban elültethetne egy fát. Igen ám, de ehhez elültetendő fa is szükségeltetik, amit azonban elfelejtettek beszerezni.

„Ezért aztán egy kicsit körbeástak egy más korábban elültetett fát, Orban és egyik társa pedig ásót ragadott, és visszadobálta a talajt a fa kiásott gyökereire” – idézi fel az történéseket az erdélyi magyar portál.

„Az eseményről videó is készült, amit Marcel Vela belügyminiszter készségesen meg is osztott közösségi oldalán, de később gyorsan törölte, amikor felhívták rá a figyelmet, hogy mennyire égő, ami rajta látható” – zárul a Főtér cikke.

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
villogókékfog
2020. május 26. 10:16
Édes Istenem! Az erdélyi magyaroknak jutottak a legprimitívebb területtolvajok.
zsoltkom2
2020. május 26. 02:13
"A román miniszterelnök elültetett egy már elültetett fát" Pont ilyen hülyén néznek ki a fideszesek 10-esével, a nemzetiszalag vagdosók, amikor ők átadnak egy már használatba vett bicikliutat... "Biztos ami biztos, átadtak egy hónapokkal ezelőtt befejezett bicikliutat Ercsiben" https://bit.ly/2XsIacT Vagy nem kell hogy kész legyen , azt is átadják... "Szombaton felavatta a félkész játszóteret Érd fideszes polgármestere, másnap gyerekek estek befejezetlen munkagödörbe, amiket mindössze műanyagfedőkkel takartak el." https://bit.ly/2AcvIWo Vagy használhatatlant csinálnak... "Simán átment a műszaki átadáson a körmendi biciklis hullámvasút A kerékpárút uniós támogatással készült, még az előző uniós ciklusból megmaradt pénzből, ezért sietni is kellett vele, de sikerült befejezni. A két szakasz összesen 400 millióba került, az egyik 861 méter (itt indokolják, hogy miért ilyen drága), a másik 2185 méter." https://bit.ly/3ejYRy0
annamanna
2020. május 25. 21:51
Ennyi haszna van a politikusokból egy átlagembernek.
Hannibal
2020. május 25. 21:16
Milyen civilizált fásítási program, ismét példát mutatnak, most KariGerinek Budapest bezöldítéséhez. :DD Lehet olyan fa, amit ők cipeltek körbe-körbe a októberben.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!