Trump sok szerencsét kívánt Kim Dzsong Unnak

2020. április 22. 14:53

Az amerikai elnök szerint más vezetné Észak-Koreát, már háborúban állnának.

2020. április 22. 14:53

Ahogy már mi is megírtuk, Kim Dzsong Un napok óta nem mutatkozik a nyilvánosság előtt. Állítólag komoly szívműtéten esett át az észak-koreai diktátor, az állapotáról nem lehet sokat tudni, de annyi biztos, hogy nincs túl jól. Trump, amerikai elnök egy kérdésre válaszolva azt mondta, neki jó a kapcsolata vele és jókívánságait küldte Kim Dzsong Unnak. „Ha valaki más lett volna Kim helyében, akkor már háborúban állna az USA Észak-Koreával” – fogalmazott az amerikai elnök.

 

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gyaloggos
2020. április 26. 14:36
HÁT, úgy tűnik, már nem Trump jókívánságára van szüksége!
hundara
2020. április 22. 17:53
Szomorú, de valószínű tényleg így van: Ha elbukna/meghalna Kim Dzsong Un, akkor csak rosszabb jönne helyette. Le kéne szokni arról az ábrándról, hogy ha elmozdítunk egy diktátort, akkor automatikusan beköszönt a demokrácia, meg a jólét.
Maraslako121
2020. április 22. 17:52
Ezért imádom Trumpot. Tipikus eset amikor az elefánt nem eltaposni akarja az egeret, hanem a hátát simogatja és mosolyog rá. Trump még nem indított háborút. Világbéke!
Takita
2020. április 22. 17:41
Az USA hadi-statégiáinak,meg hadiipari-báróinak úgy kell Észak-Korea mint egy falat kenyér.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!