Kalózok szálltak meg egy konténerszállítót

2020. április 21. 13:55

A Beninnél történt akcióban több matrózt túszul ejtettek.

2020. április 21. 13:55

Kalózok kerítettek hatalmukba egy német konténerszállító teherhajót Nyugat-Afrika partjainál, Benin közelében, és a fedélzeten legalább három orosz matrózt túszul ejtettek – közölte kedden a cotonou-i orosz nagykövetség (fotónkon egy korábbi, Szomália partjainál történt támadás szerepel). A német Gerd Ritscher hajótársaság Tommi Ritscher nevű hajója portugál zászló alatt hajózik, jelenleg Benin területi vizein tartózkodik, és a helyi parti őrség feltartóztatta. A kalózok követelései egyelőre nem ismertek. A követség tudatta, hogy kapcsolatban áll a helyi hatóságokkal. Helyi sajtójelentések szerint a kalózok hétfő este motorcsónakkal közelítették meg a hajót, majd lerohanták. A legénység több tagja el tudott menekülni.

(MTI)

 

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bagira
2020. április 21. 19:06
Merkelnek még is jó a húgyoskörte a orosz matrózok is nem csak az orosz olaj ,amúgy meg orosz embergaról hazudozik . Kishitler bort iszik vizet prédikál , jahh a banya a piacát félti közben meglopja a magyar uniós ország kinai szállítmányát . Piszkos 12 közé tartozik. Inkább már 40 rabló közé .
XSXS
2020. április 21. 16:10
Orosz matrózok a fedélzeten? Ezt jól benézték a kalóz urak. Kb. annyi idejük van még hátra Allahig ,amíg meg nem érkezik valamelyik arra kószáló orosz hadihajó.
mokány
2020. április 21. 15:06
Ingyé senki nem fogja őket libia partjainál a jóságos NGO sea Watch hajói elé pottyantani . Arra gyűjtik a pénzt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!