Június 5-én vagy 12-én folytatódhat a La Liga

2020. április 29. 08:17

A spanyol játékosok egyéni edzései már hétfőn megkezdődhetnek.

2020. április 29. 08:17

Pedro Sánchez, Spanyolország miniszterelnöke kedd este a koronavírus-járvány miatti korlátozások fokozatos enyhítéséről tartott sajtótájékoztatót. Ezen szó esett arról is, hogy a spanyol profi sportligákban – így az élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (La Liga) is – május 4-én elkezdődhetnek az edzések – írja a Nemzeti Sport.

A normális élet beindításának négyszakaszos tervét meghirdető Pedro Sánchez miniszterelnök a sportról szólva annyit közölt: május 4-től csak az egyéni edzéseket engedélyezik a sportközpontokba visszatérő labdarúgóknak, és azokat is szigorú egészségügyi felügyelet mellett – természetesen negatív eredményt hozó koronavírusteszt után.

A Cadena COPE egy nappal korábban már megszellőztetett egy tervet a futballélet beindítására, ebben szintén az egyéni edzések május 4-i engedélyezése szerepelt.

A rádió értesülésének megfelelő további menetrendet vázolt fel az As spanyol sportnapilap is kedd este a miniszterelnöki beszéd alapján: május 18-án kezdődhetnek el a kiscsoportos edzések, június 1-én a csapatok közös edzései, június 5-én vagy 12-én pedig folytatódhat a bajnokság – zárt kapuk mögött.

(Nemzeti Sport)

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kozmosz
2020. április 29. 11:03
Már ideje újra cirkuszt adni a népnek.
Aerion
2020. április 29. 09:35
Jön a neheze, az biztos, de nem a koronavírus, hanem a kialakuló világgazdasági válság miatt. A bajnokságokat folytatni kell, legalább az első és a második ligákban, ahogy a BL-t és az EL-t is be kell fejezni. Ezermilliárdok vannak a labdarúgásban, euróban, ez egyáltalán nem játék, hanem az ÉLET.
atila68
2020. április 29. 08:37
Elkezdte valamelyik emlegetni ezt az enyhítést mikor most jön a neheze.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!