Iszlamista merényletet akadályoztak meg a hatóságok Dániában

2020. április 30. 17:18

Decemberben az ország rendőrsége körülbelül 20 embert vett őrizetbe egy készülő iszlamista merénylet megakadályozása céljából.

2020. április 30. 17:18

Cikkünk frissül.

Iszlamista terrortámadást akadályozott meg összehangolt akció keretében a dán rendőrség csütörtökön – jelentették be az ország hatóságai.

A dán rendőrség az elmúlt években több szélsőséges támadást akadályozott meg, köztük olyanokat, amelyeket a Jylland-Posten című dán napilap által 2005-ben közölt, Mohamed prófétát ábrázoló karikatúrákra adott bosszúnak szántak. Decemberben az ország rendőrsége körülbelül 20 embert vett őrizetbe egy készülő iszlamista merénylet megakadályozása céljából országszerte végrehajtott razziákban. Egyelőre nem tudni, a decemberi letartóztatásoknak köze van-e a csütörtöki rendőrségi akcióhoz, amelynek részleteit sajtótájékoztatón ismertetik.

(MTI)

 

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Newman
2020. április 30. 20:14
Minek? Csak robbanjon rátok, a szolidáris demokráciátok!!! SEMMI NO GOO!!! NEM NEM!!:))
Zsaturnuzs
2020. április 30. 18:26
A radikális muszlimoknál is kontaktkutatás kellene. Többféle teszttel ellenőrizve a fertőzésgyanús személyeket. A pozitív eseteknek 5 éves karantén, teszt, utána 5 évenként újabb tesztek, és csak 2 negatív tesztsorozat után mehessenek emberi közösségbe. Tehát legalább 10 évig ne árthassanak a homo sapiens faj tagjainak.
luzitanxaver
2020. április 30. 17:44
Álprobléma.
patkánynak sem nevezhető férgek
2020. április 30. 17:33
Hirtelen radikalizálódott elmebeteg, aki az Orbán által keltett gyűlölet miatt lett ilyen? Igaz, libsik?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!