Csomagtartójában próbálta kicsempészni barátnőjét egy férfi Johannesburgból

2020. április 20. 17:59

A férfit őrizetbe vették, a rendőrök által készített videófelvételt pedig közzétették az interneten.

2020. április 20. 17:59

Autója csomagtartójában próbálta kicsempészni egy férfi a barátnőjét Johannesburg körzetéből, amely a Dél-afrikai Köztársaságban a koronavírustól leginkább fertőzött terület. A próbálkozás meghiúsult a rendőrség egyik ellenőrző pontján. A csomagtartót kinyitó rendőrök először azt hihették, hogy a nő áldozatként fekszik a csomagtartóban, mert rögtön azt kérdezték tőle, hogy jól van-e.

A férfit őrizetbe vették, a rendőrök által készített videófelvételt pedig közzétették az interneten. A Dél-afrikai Köztársaságban március 27-e óta csak élelmiszerért, gyógyszerért, vagy egyéb létfontosságú dologért hagyhatják el a lakosok otthonaikat, és csak az járhat dolgozni, akinek a munkáját alapvető fontosságúnak minősítették. A települések közötti közlekedés csakis rendkívül alapos indokkal engedélyezett.

(MTI)

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!